Η πρώτη δήλωση του Πιτ μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Κάποιοι σοκαρίστηκαν και κάποιοι άλλοι το περίμεναν… Όπως και να έχει, το διαζύγιο Πιτ – Τζολί ήδη απασχολεί ολόκληρο τον κόσμο και μάλλον θα συνεχίσει για αρκετό καιρό.

Τα διεθνή μέσα έχουν το τέλος του γάμου τους στα κυριότερα θέματά τους, έπειτα από τη γνωστοποίηση ότι η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, με τις φήμες να οργιάζουν για εξωσυζυγική σχέση του Μπραντ Πιτ.

Ο Πιτ μάλιστα έκανε και τις πρώτες δηλώσεις αφού η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου λέγοντας: «Με λυπεί πολύ αυτό, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι το καλό των παιδιών μας. Ζητώ ευγενικά από τον Τύπο να τους δώσει τον χώρο που αξίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο ηθοποιός στο People.

«Το διαζύγιο είναι το απόλυτο σοκ», ανέφερε στο περιοδικό πηγή κοντά στο ζευγάρι. «Έχουν περάσει τον περισσότερο καιρό χωριστά φέτος, παρόλα αυτά όμως είναι σοκ. Μόλις γιόρτασαν την επέτειό τους μαζί», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν στα μέσα Ιουλίου, πριν από τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, αν και πηγή του People αναφέρει ότι ο Πιτ πήγε πολλές φορές φέτος στη Γαλλία, εξαιτίας των συχνών συγκρούσεων με την Αντζελίνα.

Κάποιες φορές, συγκρούονταν για θέματα που αφορούσαν την ανατροφή των παιδιών τους, σύμφωνα με την ίδια πηγή. «Πάντα είχαν διαφωνίες σε ό,τι αφορούσε την πειθαρχία των παιδιών», είπε η ίδια πηγή, προσθέτοντας ότι ο Πιτ ήταν πάντα πιο αυστηρός, καθώς ήθελε να τα έξι τους παιδιά να ακολουθούν κανόνες. «Κάποιες φορές εκνευριζόταν και φώναζε στα παιδιά», συμπλήρωσε η ίδια πηγή του People. «Η Αντζελίνα είχε πιο χαλαρή αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά τα παιδιά. Σίγουρα ποτέ δεν φωνάζει», ανέφερε ακόμη.