Kardashians-Jenners: Τι τρώνε καθημερινά οι διάσημες αδερφές

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο website της, η Khloé Kardashian αποκάλυψε τι τρώει καθημερινά καθεμιά από τις αδελφές της. Το πρόγραμμά τους είναι πολύ… προσωπικό και από ότι βλέπουμε όλες – εκτός από την Kendall- στερούνται πολλές απολαύσεις!

Εννοούμε ότι η διατροφή της μίας είναι τόσο διαφορετική από της άλλης με αποτέλεσμα, όπως έγραψε η μαρτυριάρα αδελφή να τους είναι πολύ δύσκολο να επιλέξουν το πού θα πάνε όταν πρόκειται να βγούνε όλες μαζί.

Ας ξεκινήσουμε από την KiKi η οποία, όπως γνωρίζουμε, έχει βάλει στόχο να γίνει πιο αδύνατη από ποτέ κι έτσι η δίαιτά της είναι πολύ αυστηρή -κι ωστόσο, η Kim την ακολουθεί με απόλυτη πειθαρχία. Δεν αγγίζει ποτέ μα ποτέ οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη και υδατάνθρακες αλλά έχει το ελεύθερο σε κρέας και γαλακτοκομικά –δίαιτα Atkins βλέπετε! Η αλήθεια είναι ότι δεν τη ζηλεύουμε και πολύ.

Η Kendall από την άλλη έχει την πιο anti-model δίαιτα που έχει υπάρξει ποτέ. Πίτσες και burgers είναι ό,τι δεν αποχωρίζεται ποτέ και για κανέναν λόγο ενώ η Kylie, παρότι πάνω-κάτω τις ίδιες αγάπες έχει, θέλει να ελέγχει τι βάζει στο σώμα της οπότε δεν ξεχνάει και τα βιολογικά προϊόντα.

Τέλος, η Kourtney αξίζει ένα «μπράβο» από όλες μας, αν μη τι άλλο για την υπερπροσπάθεια που κάνει -είτε μας αρέσει η διατροφή της είτε όχι. Αυτό το κορίτσι, έχει πείσει τον εαυτό της ότι έχει αλλεργία στη γλουτένη και στα γαλακτοκομικά προϊόντα και τρέφεται μόνο με βιολογικά.

Ναι, η μεγαλύτερη από τις αδελφές δεν ξεφεύγει ούτε τόσο δα από το πρόγραμμά της και αυτό προκαλεί άγχος στην Khloé μιας και δεν θέλει με τίποτα να δει η Kourt τι κρύβεται στα δικά της ντουλάπια κουζίνας.