Τραγικό: Τον σκότωσε ο πατέρας του επειδή δεν ήταν καλός μαθητής!

Ένα απίστευτα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Ιαπωνία την περασμένη Κυριακή, όπου ένας πατέρας σκότωσε τον ίδιο του τον γιο επειδή απέτυχε στις εξετάσεις του σχολείου του!

Ο πατέρας του άτυχου 12χρονου έκανε “χαρακίρι” στο παιδί του, με σκοπό να τον τιμωρήσει γι΄αυτή την “τεράστια” αποτυχία του…

Μάλιστα ο 48χρονος δράστης Κένγκο Σάτακε, ομολόγησε κυνικά στους αστυνομικούς ότι εξοργίστηκε διότι ο 12χρονος δεν ήταν μελετηρός. Έτσι, θεώρησε σωστό να του αφαιρέσει τη ζωή επειδή δεν είχε ιδιαίτερα καλές επιδόσεις στο σχολείο.

Το 12χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα. Ο πατέρας του που συνελήφθη στο νοσοκομείο, προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι “έγινε κατά λάθος”.

Ο Σάτακε είχε όνειρο για τον γιο του να περάσει σε ένα από τα κορυφαία σχολεία της περιοχής, όμως οι κακές του επιδόσεις δεν θα του επέτρεπαν κάτι τέτοιο, κάτι που αποτέλεσε και την αφορμή για την αποτρόπαια πράξη του 48χρονου. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, την ώρα του εγκλήματος, η μητέρα του 12χρονου βρισκόταν στην εργασία της.