Eνα τεράστιο... όργιο διασημοτήτων το νέο βίντεο κλιπ του Kanye West

Ο διάσημος ράπερ Kanye West και άντρας της τηλεπερσόνας Kim Kardashian βρήκε τον τρόπο να προκαλέσει και πάλι!

Ο τραγουδιστής της R&B στον πολυχώρο Forum στο Λος Άντζελες έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Famous» μπροστά σε κοινό 8.000 ατόμων.

Κανείς όμως δεν περίμενε ότι αυτό θα παρουσίαζε ένα τεράστιο όργιο διασημοτήτων.

Το βίντεο κλιπ δείχνει τον Kanye  στο κρεβάτι και δίπλα του -εκτός από τη γυμνή σύζυγό του Kim Kardashian – είναι επίσης ξαπλωμένες και γυμνές η Ριάνα, η Ρέι Τζι, η Άμπερ Ρόουζ και η Τέιλορ Σουίφτ!

Ο κατάλογος με τους διάσημους που μοιράστηκαν το ίδιο κρεβάτι με τον καλλιτέχνη δεν τελειώνει εδώ, αφού ακολουθούν ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Κρις Μπράουν, ο Μπιλ Κόσμπι, ο Τζορτζ Μπους και η Κέιτλιν Τζένερ.

Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για τους πραγματικούς τραγουδιστές και πολιτικούς αλλά για σωσίες τους, σε κάθε περίπτωση όμως το αποτέλεσμα σοκάρει!

Δεν είναι μόνο το προκλητικό περιεχόμενο του βίντεο κλίπ αλλά και οι στίχοι που υπονοούν ότι τραγουδιστής μπορεί να κάνει σεξ με όποιον ή όποια θέλει.

Φαίνεται, όμως, ότι το βίντεο ήταν αρκετό για να εξοργίσει την 26χρονη Taylor Swift η οποία, σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον της που μίλησαν σε αμερικανικά ΜΜΕ, «ετοιμάζεται να κάνει κάποια κίνηση για να απαντήσει στην προσβολή του West», με τον οποίο έχει και προηγούμενα!

Ωστόσο, ο 39χρονος ράπερ δείχνει να αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια και εξακολουθεί να προκαλεί, καλώντας όλους τους celebrities που απεικονίζονται γυμνοί στο βίντεό του, να του κάνουν μήνυση!