H νέα συλλογή της H&M Studio για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016

Η νέα κολεξιόν της H&M για την περίοδο Φθινόπωρο – Χειμώνα 2016 είναι γεγονός. Κύριες τάσεις της H&M Studio για το Φθινόπωρο -Χειμώνα 2016: θηλυκή δύναμη, φολκλόρ ρομαντισμός.

Η συλλογή H&M Studio για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016 είναι κομψή και γεμάτη ιδιαίτερα κομμάτια με πλούσιες λεπτομέρειες, από την ακρίβεια των γραμμών μέχρι τα κυρίαρχα κεντήματα. Οι έντονα τονισμένοι ώμοι και η στενή μέση, σε σχήμα κλεψύδρας, δημιουργούν αντίθεση με τις σουηδικές φολκλόρ επιρροές, τόσο στη σιλουέτα όσο και στα διακοσμητικά στοιχεία. Παράλληλα, τα μακρυμάνικα ντραπέ φορέματα δίνουν μια αίσθηση glamour και απαλότητας.

kentiki_edited

2_edited

«Αυτή η συλλογή H&M Studio αποπνέει μια νέα θηλυκότητα. Έχει να κάνει με τη γυναικεία δύναμη και ισχύ, με μια φρέσκια εκδοχή του φολκλόρ και του ρομαντισμού. Είναι πολύ εξευγενισμένη και ταυτόχρονα πολύ αυθεντική», λέει η Ann-Sofie Johansson, Δημιουργική Σύμβουλος της H&M.

6_edited

3_edited

Η ανδρική συλλογή H&M Studio για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2016 λανσάρει ένα αναβαθμισμένο, διαισθητικό στυλ που παρουσιάζει μια νέα ματιά των κλασικών ανδρικών ρούχων. Το bomber είναι πιο μακρύ, δημιουργώντας ένα νέο είδος πανωφοριού. Η ρεντιγκότα ξαναγεννιέται από ανακυκλωμένο μαλλί. Κλασικά υφάσματα, όπως το κοτλέ, κόβονται σε χρηστικά σχήματα. Τα πλεκτά γίνονται το απαραίτητο κομμάτι της σαιζόν για layering. Το ντύσιμο είναι συχνά μονόχρωμο, δίνοντας την αίσθηση μιας νέας στολής για τη ζωή στην πόλη.

10_edited

Τέλος, η παιδική συλλογή H&M Studio για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2016 μετατρέπει τα φολκλορικά παραμύθια σε αληθινή μόδα. Επιρροές από θρύλους, όπως η Αλίκη στον Κόσμο των Θαυμάτων ή τα σουηδικά παραμύθια του John Bauer, συνδυάζονται με διακοσμητικά στοιχεία και εμπριμέ, απολύτως αναγκαία για το look.

«Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που η παιδική συλλογή της H&M μετατρέπει τα φολκλορικά παραμύθια σε αληθινή μόδα. Οι λεπτομέρειες της συλλογής είναι καταπληκτικές, δημιουργώντας κομμάτια που σαγηνεύουν με τον αυθεντικό τους χαρακτήρα», λέει η Ann-Sofie Johansson, Δημιουργική Σύμβουλος της H&M.

7_edited

*Η συλλογή H&M Studio για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2016 θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα H&M σε όλο τον κόσμο, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, από τις 8 Σεπτεμβρίου.