Αθηνά - Αλβάρο: Οργιάζουν οι φήμες για απιστία

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες μέρες η είδηση ότι η μοναδική κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση και ο σύζυγος της χωρίζουν μετά  από 11 χρόνια γάμου.

Η “βόμβα” έπεσε από την βραζιλιάνικη εφημερίδα  Epoca με τις  φήμες να οργιάζουν για τους λόγους του χωρισμού τους.

Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η εγγονή του μυθικού μεγιστάνα δεν έχει παραχωρήσει ποτέ ούτε μια συνέντευξη στη ζωή της, όλοι περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει έστω και μια ανακοίνωση που να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ο Αλβάρο επιβεβαίωσε με μια διφορούμενη δήλωση τον χωρισμό του από την Αθηνά μετά από έντεκα χρόνια γάμου λέγοντας: «Είναι πραγματικά μια καταιγίδα, αλλά δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο και θα το παλέψω μέχρι το τέλος».

Την ίδια στιγμή όμως  η κληρονόμος παραμένει εξαφανισμένη μετά τον τεράστιο θόρυβο που ξεσήκωσε η είδηση του διαζυγίου της. Κάποιοι μάλιστα κάνουν ήδη λόγο για πικρά δάκρυα και πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

athina2

Άλλες πηγές λένε ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε και η φήμη ότι παρά την επιθυμία της Αθηνάς Ωνάση να γίνει μητέρα, αυτό δεν κατέστη δυνατό επειδή όπως λέγεται ο Αλβάρο το απέφευγε διακριτικά.

Τις τελευταίες όμως μέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για απιστία από την πλευρά του  Αλβάρο .

Σύμφωνα, λοιπόν με τη γερμανική ιστοσελίδα bunte.de, η Αθηνά έπιασε τον άντρα της επ’ αυτοφώρω με μία Ισπανίδα στις αρχές Μαΐου και φυσικά, έληξε το ζήτημα με συνοπτικές διαδικασίες…

“Ο σύζυγός της δεν είναι εδώ και μέρες στο πλευρό της. Σε αγώνες που έγιναν στη Βρετάνη, στα μέσα Μαΐου, ο Ντόντα ήταν μόνος του, μαζί με την κόρη του Βιβιάν. Αλλά ακόμη και πριν από αυτό, όταν η Αθηνά Ωνάση (4-8 Μαΐου) συμμετείχε σε ένα τουρνουά στο Hamburg-Klein Flottbek, ήταν η πρώτη φορά που ο Ντόντα έλειπε από το πλευρό της γυναίκας του. Αυτό, μάλιστα, προκάλεσε τη μεγάλη έκπληξη των αναβατών που πήραν μέρος στους αγώνες – ο Ντόντα πάντα πήγαινε στο Αμβούργο!”

Αν και μέχρι σήμερα ουδείς από τους δύο έχει μιλήσει για όσα γράφονται, ο Αλβάρο αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του με μία ανάρτηση στα social media. «Συνέχισε να παλεύεις! Ποτέ μην παραιτείσαι! Να είσαι πάντα χαρούμενος!», έγραψε στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία που γράφει «δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι, μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή».

250516100432_2856

Να σημειώσουμε ότι είχε ήδη προηγηθεί η διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών στο Instagram.

Άγνωστο αν η παραίνεση του Αλβάρο με το «συνέχισε να παλεύεις» απευθυνόταν στον εαυτό του, στην Αθηνά, στους διαδικτυακούς του φίλους ή σε όλους μαζί και κανέναν.

Τέλος, επίσημα, συνεχίζουμε να μην έχουμε επιβεβαίωση ούτε διάψευση, όμως τα “στοιχεία” ολοένα και πληθαίνουν και δείχνουν πως όντως, αυτός ο γάμος που έδειχνε τόσο ιδανικός, έληξε άδοξα!