Πασίγνωστο μοντέλο το παράκανε με το σούπερ μίνι φόρεμα της

Λένε ότι η  Kate Moss, το διάσημο super model των 90s, ταξίδεψε μέχρι τις Κάννες για να ξεσκάσει λίγο από  τον πρόσφατο χωρισμό της από τον 29χρονο σύντροφό της Κόμη Nikolai Von Bismarck.

Ο φακός των παπαράτσι συνέλαβε το 42χρονο πρώην super model κατά τη διάρκεια μεσημεριανής της εξόδου, φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα, το οποίο άφηνε σε κοινή θέα τα πόδια και τα… οπίσθιά της.

Το outftit ολοκλήρωσε με παπούτσια Repetto «Rose» Mary Jane, αξίας 322 ευρώ.

kate-moss2

Ίσως να σκέφτηκε ότι το καλλίγραμμο σώμα της μπορεί να υποστηρίξει αυτό το ομολογουμένως stylish ρούχο, όμως μπορεί να παρέλειψε να κοιτάξει στον καθρέφτη την πίσω πλευρά στην οποία μπορεί κανείς να διακρίνει τα οπίσθια της.

kate-moss3

Να σημειώσουμε  πως η Kate Moss και ο Nikolai Von Bismarck γνωρίστηκαν τον περασμένο Ιούλιο, λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της από τον μουσικό Τζέιμι Χινς, και πολύ γρήγορα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

kate-moss-4

Ωστόσο οι «περίεργες» συνήθειες του 29χρονου Κόμη (όπως για παράδειγμα το ότι του άρεσε να πίνει αίμα κατσίκας) έκαναν την Moss να χάσει την ψυχραιμία της και τελικά να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι, ζητώντας του να πάει για αποτοξίνωση.