Τα γενέθλια του Σάκη Ρουβά

ο μεγαλύτερο, ίσως αστέρι,  που έχει αναδείξει η ελληνική ποπ μουσική είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Ο ποπ σταρ που δικαίως έχει κατακτήσει αυτόν τον τίτλο, αφού αντέχει στο χρόνο γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1972  και χθες είχε τα γενέθλια του.

Ο Σάκης έκλεισε αισίως τα 44 του χρόνια και τα γιόρτασε στο κέντρο Estate, όπου εμφανίζεται με την Κάτια Ζυγούλη στο πλευρό του.

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής έσβησε το κεράκι στην υπέροχη τούρτα του και η Κάτια Ζυγούλη ανέβηκε στην σκηνή  για να του ευχηθεί με ένα παθιασμένο φιλί.

Στη σκηνή αργότερα ανέβηκε και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία αφιέρωσε στο Σάκη το τραγούδι της  “Κοσμοθεωρία”.

Σύμφωνα με το toratora.gr, ο Ρουβάς κάποια στιγμή πήρε το λόγο και αποκάλυψε μια ιστορία-εμπειρία με την Έλλη Κοκκίνου και την ευχαρίστησε δημόσια:

«Θέλω να πω μια ιστορία που δεν την ξέρουν πολλοί και θέλω πραγματικά να την πω. Όταν το 1997 πήγα να δώσω μια συναυλία στην Κύπρο, στην πράσινη γραμμή, που μας το είχαν ζητήσει τότε μαζί με έναν τούρκο τραγουδιστή, ζήτησα τότε από την μπάντα μου και διάφορους συνεργάτες να έρθουν μαζί μου για να κάνουμε αυτή τη συναυλία, η Έλλη ήταν η μόνη που ήρθε μαζί μου τότε και με στήριξε… Μετά από πολλά χρόνια, δικαιώθηκε… Ευχαριστώ πολύ Ελλάκι να είσαι καλά σε αγαπώ πολύ! Σ’ ευχαριστώ»

rouvas-genethlia2-460x460

rouvas-genethlia3-460x460

rouvas-genethlia-460x460