Τα αγαπημένα αξεσουάρ των σταρ!

Τα accessories πάντα διαμορφώνουν την τελική εικόνα του στιλ, χαρίζοντας του προσωπικότητα ακόμα και όταν τα ρούχα δε βοηθούν ιδιαίτερα.

Για παράδειγμα ένα jean με ένα μακό top είναι μία safe επιλογή που όμως μπορεί να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα αν συνδυαστεί με ένα ιδιαίτερο φουλάρι μέχρι και έναν σκούφο.

Ειδικά σε ότι αφορά το κεφάλι τα headbands και γενικότερα οτιδήποτε το καλύπτει είναι ιδανικό για μία bad hair day η οποία θα πάψει πλέον να σας αγχώνει.

Δείτε παρακάτω 7 celebrities που έχουν τις δικές τους αδυναμίες σε accessories και τα συνδυάζουν με τον πιο stylish τρόπο, όπως παρουσιάζονται μέσα από το jenny.gr.

Η Jennifer Aniston φορά συχνά καπέλα.

Aniston

Οι τσάντες για τη Victoria Beckham είναι από τα πιο σημαντικά Items της γκαρνταρόμπας της.

beckham1

Η Gwen Stefani είναι fun του εκκεντρικού και υποστηρίζει απόλυτα το στιλ της. Τα head bands τα χρωματιστά γυαλιά ηλίου και γενικά τα funky items είναι οι αδυναμίες της.

gwen-stefani

Η Κendal Jenner ακολουθεί πάντα ένα κομψό αλλά θηλυκό look, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει την προτίμηση της σε εσάρπες και φουλάρια.

Jenner

Η λαμπερή Jennifer Lopez είχε ανέκαθεν αδυναμία στις γούνες, τις οποίες πολλές φορές φορά και σε στιλ εσάρπας.

Lopez

Η Olivia Palermo δεν περιπλέκει ποτέ τα πράγματα. Το στιλ της είναι πάντα ξεκάθαρο το ίδιο και τα σημεία που θέλει να τονίσει. Τα γυαλιά ηλίου είναι το item που συχνά χρησιμοποιεί για να προσδιορίσει περισσότερο το στιλ της.

Palermo

Η Sarah Jessica Parker έχει αποδείξει πολλές φορές ότι τα αγαπημένα winter accessories είναι οι σκούφοι, συνδυάζοντας του κάθε φορά με απόλυτη επιτυχία.

SJP