"Η δουλειά μου είναι να νικήσουμε"

Η Άρσεναλ ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης -και τελευταίας- αγωνιστικής των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ.

Η ομάδα του Λονδίνου θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει αυτή την πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού και ο Αρσέν Βενγκέρ δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη μάχη:

«Θέλω να νικήσω και να πάρω την πρόκριση. Η δουλειά μου είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι και να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να το πετύχουμε. Υπάρχει κάτι θετικό για μας, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε» δήλωσε σχετικά ο διάσημος Γάλλος προπονητής και συμπλήρωσε:

«Ξέρουμε ότι θα πρέπει να κυνηγήσουμε το στόχο μας από το ξεκίνημα του αγώνα. Οπότε ας το κάνουμε αυτό και να ελπίζουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Γνωρίζουμε για τις ανάγκες του αγώνα και έχουμε μελετήσει καλά τον Ολυμπιακό.

Κόντρα στη Σάντερλαντ αλλάξαμε εντελώς την ομάδα, επειδή χάσαμε βασικούς παίκτες της μεσαίας γραμμής με τους τραυματισμούς των Σάντι Καθόρλα και Φρανσίς Κοκλέν τις δύο τελευταίες εβδομάδες και έπρεπε να βρούμε νέα ισορροπία.

Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι διαφορετικό από ψυχολογικής άποψης, θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να κυνηγήσουμε την πρόκριση από το πρώτο λεπτό».

Πηγή: ΑΠΕ