«Ήταν ένα όνειρο που βγήκε αληθινό»!

Μετά το ταξίδι του μέλιτος που έκανε η νιόπαντρη Sofia Vergara με τον σύζυγό της, Joe Manganiello σε ιδιωτικό νησί στα νησιά Turks και Caicos που βρίσκονται στην Καραϊβική, επέστρεψε πίσω στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η σέξι πρωταγωνίστρια του «Modern Family» πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, όπου μίλησε για το γλέντι και τον γιο της που τη συνόδευσε στην τελετή, αλλά έκανε και τα παράπονα της στην παρουσιάστρια που προσκλήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο γάμο.

Στην αρχή η Ellen ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί, λέγοντας: «Συγγνώμη που δεν ήρθα, δεν μπορούσαν να καθυστερήσουν την παραγωγή. Πρέπει να κάνω το σόου κάθε μέρα και αν το έκανες στην πόλη θα ερχόμουν. Αλλά το έκανες στη Φλόριντα».

Η Vergara όταν έδειξαν πλάνα από τον γάμο της, είπε: «Η οικογένεια μου. Είναι μεγάλη το ξέρω. Ο γιος μου ο Μανόλο. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος που θα με παραδώσει. Ήταν ένα παραμύθι, σαν όνειρο που βγήκε αληθινό. Βγήκε τόσο τέλειο, όπως ακριβώς το ήθελα. Οι άνθρωποι που βοήθησαν στην δεξίωση και την τελετή, όλοι τους καταπληκτικοί. Το πάρτι κράτησε ως τις 6 το πρωί. Πρώτα κάναμε πάρτι και μετά το after-party».

Πηγή: govastileto.gr