Χώρισε ο «Mr Bean» μετά από 24 χρόνια γάμου!

Από την Τρίτη 10 Νοεμβρίου ο «Mr Bean» και η σύζυγός του Sunetra Sastry είναι και επίσημα διαζευγμένοι.

Το πρώην ζευγάρι μετά από 24 χρόνια γάμου δεν είναι πια μαζί μάλιστα, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, ο 60χρονος Βρετανός ηθοποιός και η πρώην πια σύζυγός του τον τελευταίο χρόνο ζούσαν χωριστά. 

Ο Rowan Atkinson, όπως είναι το κανονικό του όνομα, από τότε διατηρεί δεσμό με την 32χρονη ηθοποιό Louise Ford η οποία έχει σχεδόν τα μισά του χρόνια!

Η πρώην σύζυγός του είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου με την αιτιολογία της «παράλογης συμπεριφοράς» του συζύγου της. Τελικά η υπόθεση εκδικάστηκε στο Κεντρικό Οικογενειακό Δικαστήριο του Λονδίνου, με τον ηθοποιό να μην δίνει το «παρών» στη διαδικασία. Στα χαρτιά του διαζυγίου που δόθηκαν στην δημοσιότητα, δεν εμφανίζονται λεπτομέρειες για την «παράλογη συμπεριφορά» του Atkinson και μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει καμία σχετική πληροφορία από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το govastileto.gr,  ο Mr Bean γνώρισε την 54χρονη σήμερα Sunetra Sastry το 1980. Εκείνη εργαζόταν ως make- up artist στο BBC. Το 1991 παντρεύτηκαν και αργότερα απέκτησαν μαζί δύο παιδιά.

Ο Rowan Atkinson με την πρώην σύζυγό του, Sunetra Sastry

image (1)

Ο Rowan Atkinson με την 32χρονη Louise Ford

***MANDATORY BYLINE TO READ INFPhoto.com ONLY***Rowan Atkinson, 60, and his girlfriend Louise Ford, 32, attending an after party following the press night performance of 'American Buffalo' at The National Cafe in London, UK.Pictured: Rowan Atki