Η Ζιζέλ φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μετά τις πλαστικές

Το 35χρονο σουπερμόντελ από τη Βραζιλία ξέρει να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας. Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο, πολλές χρονιές στην πρώτη θέση της λίστας Forbes, αν και έχει εγκαταλείψει πρόσφατα τις πασαρέλες εξακολουθεί να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το tff.gr, η πρόσφατη εμφάνισή της, μάλιστα ως… μουσουλμάνα, είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Ο φωτογραφικός φακός είχε «συλλάβει» το πασίγνωστο μοντέλο να περνά την πόρτα του πλαστικού χειρουργού, φορώντας μπούρκα που έκρυβε το πρόσωπό της, αλλά και ολόκληρο το σώμα της.

Σύμφωνα με τις φήμες το μοντέλο έκανε βλεφαροπλαστική και ανόρθωση στήθους και ήταν δώρο για τα γενέθλιά της! Κατόπιν, κυκλοφόρησαν φήμες ότι χωρίζει με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχει έναν άσχημο τσακωμό στα… γενέθλιά του!

Η ίδια ποτέ δεν τοποθετήθηκε επισήμως για όλα αυτά … παρά πόσταρε ευτυχισμένες οικογενειακές φωτογραφίες στα social media, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Αυτή την φορά απασχολεί και πάλι τα μέσα, αφού φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Pop Magazine, πρώτη φορά με το νέο της πρόσωπο – αν ευσταθούν οι φήμες ότι έκανε πλαστική. Η Ζιζέλ εγκαινιάζει το πρώτο χειμερινό τεύχος, καθώς φωτογραφίζεται σχεδόν άβαφη, αποφεύγοντας να ποζάρει ολόσωμη.

 zizel zizel2