Οι καρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ

Τους έχετε λατρέψει, θα θέλατε να τους συναντήσετε, ακόμα και να κάνετε παρέα μαζί τους! Ο λόγος γίνεται για τους καρδιοκατακτητές από το παρελθόν που έκαναν τους fans τους να λιποθυμούν.

Πώς άλλαξαν με το πέρασμα των χρόνων και που βρίσκονται σήμερα;

Leonardo DiCaprio

Το παιδί- θαύμα των ’80s, ο Leonardo DiCaprio προκάλεσε λιποθυμικά επεισόδια στα κοριτσάκια της εποχής του με την ταινία του Baz Luhrmann “Romeo + Juliet” το 1996. Ενώ την επόμενη χρονιά, με τον “Τιτανικό” η φήμη του απογειώθηκε.

BBkeSxc

Εκτοτε, βρίσκεται στο προσκήνιο με μοναδικές ερμηνείες στις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Χόλιγουντ, όπως “Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης” (2002), “Ματωμένο Διαμάντι” (2006), “Inception” (2010), και πιο πρόσφατα “Ο Λύκος της Wall Street” (2013).

BBkeLdp

Backstreet Boys

Το boy band από τη Φλόριντα ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 και πούλησε πάνω από 130 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο. Τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ τους ήταν το “Backstreet Boys” (1996) “Backstreet’s Back” (1997) και “Millennium” (1999).

1

Αν και το γκρουπ δεν έχει διαλυθεί επισήμως, κάθε μέλος έχει ακολουθήσει την δική του πορεία. Ο Nick Carter, έχει ακολουθήσει σόλο καριέρα από το 2002, ο Kevin Richardson, ο μεγαλύτερος από τα μέλη, αποχώρησε το 2006 και πήρε μέρος σε καμπάνιες του οίκου Versace ως μοντέλο ενώ συμμετείχε σε παραγωγές του Broadway. Ο A.J. Mclean (Α) έχει την δική του σειρά ρούχων —Skullee Rose. Ο Brian Littrell (Κ) ξεχώρισε στην εκκλησιαστική μουσική, ενώ ο Howie Dorough (Δ) κυκλοφόρησε το σόλο άλμπουμ του “Back to Me” το 2011, which was marginally successful.το οποίο ήταν αρκετά επιτυχημένο.

BBkeC8l

Christopher Atkins και Brooke Shields

Οι πρωταγωνιστές της “Γαλάζιας Λίμνης” (1980) έγιναν διάσημοι μέσα σε μια βραδιά. Ο Atkins απέσπασε Χρυσή Σφαίρα ως πρωτοεμφανιζόμενος και η Shields ανακηρύχθηκε ως το πρόσωπο των 80s από το περιοδικό των Time.

2

Ο Christopher Atkins έχει δική του εταιρεία με αθλητικά ρούχα. Η Brooke Shields από την άλλη έγραψε πολλά χιλιόμετρα στη μικρή οθόνη με πολές επιτυχημένες παραγωγές, όπως “Suddenly Susan” (1996-2000), “That ’70s Show” (2004) και “The Michael J. Fox Show” (2014).

3

Kelly McGillis

Η “καυτή” Kelly McGillis είναι η έξυπνη και όμορφη εκπαιδεύτρια πτήσης στην ταινία Top Gun δίπλα στον Τομ Κρουζ. Πήρε μέρος και σε λλες επιτυχημένες παραγωγές όπως “Witness” (1985) και “The Accused” (1988). Η McGillis ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για την ταινία “Witness.”

7

Έκανε comeback στην καριέρα της στα ’00s, με την συμμετοχή της στις ταινίες “The Graduate” (2004), και “The L Word” (2007). Παντρεύτηκε 2 φόρες , έχει 2 παιδιά ενώ το 2009 αποκάλυψε ότι είναι λεσβία.

8

Τα κοριτσια του “Baywatch”

Οι ναυαγοσώστριες του “Baywatch” κυριάρχησαν στην μικρή οθόνη τη δεκαετία του 90. Από δεξιά στα αριστερά, οι Angelica Bridges (Taylor Walsh), Krista Allen (Jenna Avid), Alexandra Paul (Stephanie Holden), και Gena Lee Nolin (Neely Capshaw) ήταν από τις σέξι παρουσίες της σειράς.

BBkeXeU

Η Bridges (Α) εμφανίστηκε σε πολλές σειρές, όπως  “Conan” (1998) και “The Bold and the Beautiful” (2004). Μετά το Baywatch, η Allen (2η από αριστερά) συμμετείχε στις σειρές “Charmed” (2001) και “What About Brian” (2006-2007). Ενώ η Paul (2η από δεξιά) συμμετείχε στις σειρές “Spy Hard” (1996) και “Melrose Place” (1992).  Η Lee Nolin (Α) διοργανώνει καμπάνιες για την αντιμετώπιση του θυροειδή.

9

Τα αγόρια του “Baywatch”

Και τα αγόρια του “Baywatch” ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή. Ο David Hasselhoff (Α) με τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενσάρκωνε τον Mitch Buchannon, μαζί με τους Parker Stevenson (Κ) (Craig Pomeroy) και τον Jeremy Jackson (Δ) (Hobie Buchannon).
11
Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ο David Hasselhoff (Α) μετακομίζει τη Φινλανδία για να αναλάβει την παρουσίαση ενός talk show. Ο Parker Stevenson (Κ) συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά “Longmire” (2014), ενώ ο Jeremy  Jackson (Δ) απασχολεί τα μίντια με την κακή του συμπεριφορά, μιας και τον έβγαλαν από το ριάλιτι σόου “Celebrity Big Brother” γιατί παρενοχλούσε σεξουαλικά μια συγκάτοικό του.

 22

Aaron Carter

Ο μικρός αδερφός του Nick Carter των Backstreet Boys, ο Aron Carter έγινε γνωστός την δεκαετία του 90 για την pop και hip-hop μουσική του καριέρα. Ξεκίνησε την σόλο καριέρα του σε ηλικία 9 ετών και κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ “Aaron Carter” το 1997.

77

Έκτοτε, ασχολήθηκε λίγο με την υποκριτική συμμετέχοντας σε ταινίες “Popstar” (2006) και ριάλιτι σόου “House of Carters” (2006). Το 2013, κατέθεσε αίτημα για χρεοκοπία, λόγω χρεών ύψους 3.5 εκ. δολαρίων.

88