Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι μπροστά στο κοινό του θα δώσει απόψε (21.00, NOVA 1) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τα νικηφόρα φιλικά παιχνίδια στο Έρμελο της Ολλανδίας, θα τεθούν αντιμέτωποι με την Μπεσίκτας στο «Καραϊσκάκη», όπου οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των νταμπλούχων, εκτός του Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τσόρι Ντομίνγκες, ωστόσο, περιμένει από τους υπόλοιπους παίκτες του να δείξουν σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα φιλικά που έδωσε η ομάδα στη διάρκεια της προετοιμασίας της εκτός Ελλάδας.

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Πάρντο και Φινμπόγκασον, ενώ ο Καπίνο για πρώτη φορά ενδέχεται να υπερασπιστεί και εκείνος την «ερυθρόλευκη» εστία μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Πλην του Τσόρι εκτός αποστολής είναι και οι Τζανδάρης, Κολοβός και Γιαννιώτας, καθώς και ο Καμπιάσο που θα είναι έτοιμος αγωνιστικά σε περίπου δύο εβδομάδες.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα με τους: Ζενγκίν, Γκουβένκ, Σαπάν, Μιλόσεβιτς, Κουρτουλούς, Τόσιτς, Τόρε, Σαχάν, Πεκτεμέκ, Χάτσινσον, Οζιάκουπ, Κουαρέσμα, Φράνκο, Ουϊσάλ, Φρέι, Γκουλούμ, Τοσούν, Κοϊμπάσι, Σισμάνογλου, Μότα, Μπεκ, Γκόμεζ, Ροντόλφο.