Πως να φορέσεις το μαύρο φόρεμα

της Χαράς Σωτηροπούλου

Εάν υπήρχε μόνο ένα κομμάτι στη ντουλάπα σου, τότε αυτό θα έπρεπε να είναι σίγουρα ένα μαύρο φόρεμα. Φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου, και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Αναλόγως το στυλ που έχεις μπορείς να το διαμορφώσεις και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις. Από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ στο κλαμπ είναι το ιδανικό κομμάτι. Το μαύρο είναι ουδέτερο και κλασικό χρώμα, και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και κολακεύει όλες τις γυναίκες.

Ανάλογα με το σωματότυπό σου θα πρέπει να επιλέξεις το ιδανικό μαύρο φόρεμα για σένα. Εάν ο σωματότυπος σου είναι αχλάδι, έχεις δηλαδή στενή μέση και μεγάλους γοφούς επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα σε γραμμή Α, που θα τονίσει τη λεπτή σου μέση χωρίς να κολλάει στην περιφέρεια σου. Εάν ο σωματότυπός σου είναι μήλο, και έχεις μεγάλο στήθος και κοιλιά και αδύνατα πόδια, τότε ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή, και μίνι είναι το ιδανικό για το σώμα σου. Η ίσια γραμμή δε θα το κάνει να κολλάει στο στήθος και στην κοιλιά σου, ενώ τα αδύνατά σου πόδια θα αναδειχτούν ιδανικά. Εάν ο σωματότυπος σου είναι κλεψύδρα τότε ένα φόρεμα σε στενή γραμμή θα αναδείξει με μοναδικό τρόπο τις καμπύλες του σώματος σου τονίζοντας τη θηλυκότητα σου.

Πάμε να δούμε πώς να φορέσεις το μαύρο φόρεμα, ανάλογα με την περίσταση που τι θέλεις, ανεξαρτήτως εποχής, και πως θα δημιουργήσεις μοναδικά και κλασικά λουκ!

Διαβάστε τη συνέχεια στο:

http://www.dynamikhgynaika.gr/moda/mayro-forema/