Παραδοσιακό γλέντι στα βαφτίσια της εγγονής της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

H Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη βάπτισε το μεσημέρι της Κυριακής στην Έμπαρο, το χωριό του πατέρα της, την εγγονή της.

Το παιδί της κόρης της Καρολίνας Παρθένη, από τον πρώτο γάμο της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη με τον επιχειρηματία Παρθένη, και του συζύγου της Βασίλη Αμβροσίου βαπτίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Έμπαρο και πήρε το όνομα Ελιάννα, από τις δυο γιαγιάδες της, Ελένη και Ιωάννα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr –από όπου είναι και οι φωτογραφίες που βλέπετε- έγινε στο εκκλησάκι της Παναγίας στο Δέτη, πάνω από το χωριό Μηλιαράδο, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Είχαν ληφθεί αυστηρά μέτρα προστασίας, με 7 βανάκια να μεταφέρουν τους 77 καλεσμένους στο μυστήριο.  Στο κρητικό γλέντι, ήταν καλεσμένο όλο το χωριό.

«Είμαστε ευτυχείς που βρισκόμαστε εδώ και σας ευχαριστούμε όλους που συμμετέχετε στη μεγάλη μας χαρά. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στην Έμπαρο, το χωριό του πατέρα και των παππούδων μου. Η ίδια η Καρολίνα επέλεξε να γίνει η βάπτιση της κόρης της στην Έμπαρο, και είμαι πολύ χαρούμενη που όλη η οικογένεια, οι νονοί, ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης, οι γιοι μας είναι εδώ», δήλωσε η ευτυχισμένη γιαγιά και κατόπιν χόρεψε παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.

gam4

CACHE_500X300_1_1244059

aggelop4

aggelop3

aggelop2

aggelop1