Μήνυση 3 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάσημο μοντέλο

Εταιρία με προϊόντα μαυρίσματος μήνυσε πρώην «άγγελο» της «Victoria’s Secret» επειδή απέτυχε να διαφημίσει τα προϊόντα της σωστά. Η μήνυση αγγίζει τα 3 εκατομμύρια δολάρια.

Ο λόγος γίνεται για την Marisa Miller η οποία, σύμφωνα με το TMZ και όπως υποστηρίζει η εταιρία «Glissin», πληρώθηκε με 1.800.000 δολάρια για να προωθήσει τα υπάρχοντα προϊόντα της, τις υπηρεσίες ομορφιάς της και την σειρά που λανσάρει με υπηρεσίες μαυρίσματος.

Στην μήνυση που έχουν καταθέσει εναντίον του 36χρονου μοντέλου, αναφέρουν πως εκείνη τους έπεισε να ανοίξουν ένα σαλόνι ομορφιάς στο Los Angeles (το οποίο έβαλε λουκέτο), αλλά δεν εκπλήρωσε την υπόσχεση της να πρωταγωνιστήσει σε εφτά έντυπες διαφημίσεις, ένα video με παρασκήνια από τις φωτογραφίσεις και πολλαπλές εμφανίσεις στα ΜΜΕ.

4a64871f463d10a3f05c78eca6aeb8d6
Το μόνο που έκανε, ήταν να πρωταγωνιστήσει σε ένα διαφημιστικό 30 δευτερολέπτων το οποίο βρίσκεται στο site της εταιρίας, και ένα post στα social media.

Εκτός από την Marisa Miller, η εταιρία μήνυσε και τον σύζυγο της, Γκρίφιν Γκες, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρίας management και υπεύθυνος για τις συμφωνίες που κλείνει το μοντέλο.