O Μεϊγουέδερ είναι ο πιο πλούσιος αθλητής στον κόσμο

Ο αμερικανός πυγμάχος Φλόιντ Μεϊγουέδερ Τζούνιορ, επιβεβαιώθηκε ως ο πλουσιότερος αθλητής στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του  περιοδικού Forbes με τους 100 υψηλότερα αμειβόμενους αθλητές του κόσμου για το 2015, καθώς στον λογαριασμό του μπήκαν περισσότερα από 285 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς οι απολαβές του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ανέρχονται στα 79.6 εκ. δολάρια. Το… αντίπαλον δέος του Πορτογάλου, ο Λιονέλ Μέσι, είναι ο δεύτερος πιο καλοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου, με ετήσιες απολαβές 73.8 εκ. δολάρια.

Τους τέσσερις, ακολουθεί ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 67 εκ. δολάρια, εκ των οποίων μόλις τα 9 εκ. προέρχονται από αγώνες, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν διαφημίσεις.

Οι «αστέρες» του NBA Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ ακολουθούν με 64.8 και 54.1 εκ. δολάρια, αντίστοιχα, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι άσοι του γκλοφ Φιλ Μίκελσον, Τάιγκερ Γουντς (50,8 εκ. και 50,6 εκ.) και ο «θρύλος» των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ, με 49.5 εκατ. δολάρια.