H H&M λανσάρει τη νέα σειρά καλλυντικών της

Ώρες ώρες θέλεις να πας στα κεντρικά της H&M  και να αρχίσεις να τους φιλάς όλους, έναν έναν…και αυτό γιατί σε καιρούς κρίσης μας προσέχει με οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την συγκεκριμένη περίοδο το συγκεκριμένο brand έχει σημειώσει ανάπτυξη, ειδικά στην Ελλάδα!

Τα καλά νέα είναι ότι το Φθινόπωρο θα λανσάρει την νέα σειρά καλλυντικών…

Το λανσάρισμα στα καταστήματα θα γίνει φέτος το φθινόπωρο με μια πλήρη σειρά προϊόντων μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών και σώματος καθώς και αξεσουάρ ομορφιάς. Η μόδα αποτελεί το επίκεντρο της σειράς με μια επιλογή ειδών μακιγιάζ που θα εξελίσσεται και θα ανανεώνεται συνεχώς ενώ θα εστιάζει σε εποχικά looks, ιδέες και χρώματα. Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 900 καταστήματα παγκοσμίως καθώς και online στο hm.com.

hm-nea-vernikia

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στην Η&Μ “Μόδα για το πρόσωπο”. Είναι μια ευκαιρία να είμαστε εφευρετικοί, δημιουργικοί και να διασκεδάσουμε με τα χρώματα.», λέει η Sara Wallander, σχεδιάστρια σειράς της H&M Beauty.

Η σειρά θα περιλαμβάνει στο λανσάρισμά της περισσότερα από 700 προϊόντα μακιγιάζ σε όμορφες και νέες συσκευασίες, ενώ κάθε σεζόν θα υπάρχουν κάποιες νέες χρωματικές συλλογές σε περιορισμένη έκδοση. Η σειρά, που θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα προϊόντα ομορφιάς της Η&Μ, θα περιλαμβάνει και δύο παράλληλες συλλογές: μία premium συλλογή προϊόντων ομορφιάς και μία σειρά από πιο αειφόρα προϊόντα, πιστοποιημένα από τον οργανισμό Ecocert. Δεν ανυπομονούμε απλά, σχεδόν χάσαμε τον ενθουσιασμό μας για το καλοκαίρι.