Έγκυος γέννησε στον δρόμο λόγω του Ομπάμα

‘Κολλημένη’ στην κίνηση εξαιτίας της κυκλοφοριακής συμφόρησης που προκάλεσε η Προεδρική επίσκεψη, μια έγκυος στις ΗΠΑ αναγκάστηκε να γεννήσει μέσα στο αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν καθ’οδόν για το νοσοκομείο.

Η επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα στο Λούσβιλ του Κεντάκι προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Τα μέτρα ήταν ΄δρακόντεια΄για την αυτοκινητοπομπή του πλανητάρχη καθώς επίσης η επίσκεψη του αυτή προκάλεσε κοσμοπλημμύρα με χιλιάδες ανθρώπους να συρρέουν για να τον δουν από κοντά. Με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι δρόμοι.

Η έγκυος γυναίκα παρέμεινε αρκετή ώρα εγκλωβισμένη με αποτέλεσμα να γεννήσει στον δρόμο.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, τοπική ώρα, οι πρώτες βοήθειες έλαβαν κλήση για μία «επείγουσα κατάσταση». Το ασθενοφόρο έφτασε στην περιοχή δέκα λεπτά αργότερα. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά. Η γυναίκα είχε φέρει, ευτυχώς με τη βοήθεια μιας νοσοκόμας που έτυχε να βρίσκεται επίσης κολλημένη στην κίνηση, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μαμά και γιος μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται υγιείς στο πανεπιστημιακό του Λούσβιλ.

Σύμφωνα με την ‘Independent’  δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τον περασμένο Ιούλιο, μια ετοιμόγεννη προσπάθησε να διασχίσει έναν άδειο δρόμο προκειμένου να πάει στο μαιευτήριο για να γεννήσει. Οι επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας του Μπαράκ Ομπάμα την σταμάτησαν γιατί θα περνούσε από εκείνο το σημείο η αυτοκινητοπομπή. Με αποτέλεσμα η γυναίκα να περιμένει πάνω από μισή ώρα προτού η αστυνομία της επιτρέψει να διασχίσει τον δρόμο.