Βαρύτατες καταγγελίες του Γ.Φλωρά για τον Κωστή Χατζηδάκη

Ο Γιώργος Φλωράς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κόκκινο”, προέβη σε καταγγελίες για την “απάτη της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ” αλλά και για το “καρτέλ της Χαλυβουργίας”, κατονομάζοντας ως υπαίτιο τον  πρώην Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως ο “κ. Χατζηδάκης υπέκλεψε την σφραγίδα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, σύμφωνα με την οποία θα έρχονταν τα πάνω κάτω σε κρισιμότατους κλάδους της οικονομίας -ψωμί, φάρμακα, βιβλία,- αντί να κάνει την εργασία ο ΟΟΣΑ την έκανε το ΙΟΒΕ, το ινστιτούτο του ΣΕΒ δηλαδή, και η Επιτροπή Ανταγωνισμού. Ήταν μια οργανωμένη απάτη που υπάρχει προκαταρκτική εξέταση για κακούργημα για μία σύμβαση που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Τα λεφτά πληρώθηκαν, η σύμβαση με υπογραφή Χατζηδάκη, δεν ολοκληρώθηκε. Είναι εκτελεστής συμφερόντων, δεν έγινε τυχαία“.

Παράλληλα ο κ.Φλωράς, μιλώντας για το  “καρτέλ Χαλυβουργίας”, τόνισε πως “Μεγάλη Εβδομάδα ανακοίνωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού πως στέλνει τις χαλυβουργίες στο σκαμνί, για εναρμονισμένη πρακτική. Αυτό το καρτέλ της χαλυβουργίας, που από το 2006 , Λέγανε στο Χατζηδάκη το πιάσαμε το καρτέλ. Αυτό το χαρτί εξαφανίσθηκε, δεν έγινε καμία έρευνα για τις χαλυβουργίες. Εγώ το έγγραφο, όταν ήρθε στα χέρια μου το 2013, το πήγα στο Χατζηδάκη, αφού το πρωτοκόλλησα, αλλά πάλι τίποτα δεν έγινε. Κανένας έλεγχος“.