Πόλεμος στο Ισραήλ: «Προετοιμαζόμαστε για ευρείας κλίμακα επιχείρηση στη Γάζα» λέει ο στρατός

Για «ευρείας κλίμακα επιχείρηση στη Γάζα» ετοιμάζεται ο ισραηλινός στρατός, όπως ανακοίνωσε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, περιλαμβάνοντας «συντονισμένες επιχειρήσεις από αέρα θάλασσα και στεριά».

Οι ισραηλινές δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί γύρω από τον παλαιστινιακό θύλακα «ετοιμάζονται για το επόμενο στάδιο των επιχειρήσεων», ειχε δηλώσει νωρίτερα ο εκπρόσωπος του στρατού, αντισυνταγματάρχης Τζόναθαν Κόνρικους.

«Διάφορα τάγματα και δυνάμεις του στρατού αναπτύσσονται σε όλο το Ισραήλ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αύξηση του επιπέδου ετοιμότητας και της προετοιμασίας για τα επόμενα στάδια του πολέμου, ιδίως για τη μεγάλη χερσαία επιχείρηση», δήλωσε ο στρατός σύμφωνα με το Sky News.

Μάλιστα, στην επίσημη σελίδα του οι Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) ανάρτησαν και βίντεο από τις προετοιμασίες για την συντονισμένη επίθεση.

Ο Νετανιάχου συνάντησε Ισραηλινούς στρατιώτες – «Είστε έτοιμοι για την επόμενη φάση;»

Επίσης, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου επισκέφθηκε σήμερα Ισραηλινούς στρατιώτες που έχουν αναπτυχθεί έξω από τη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε το γραφείο του, δίνοντας στη δημοσιότητα και ένα βίντεο από τη συνάντηση αυτήν.

Ο Νετανιάχου ακούγεται να ρωτά τους φαντάρους: «Είστε έτοιμοι για το επόμενο στάδιο; Το επόμενο στάδιο έρχεται».