Παπαγάλος δάγκωσε την Μέρκελ ενώ τον τάιζε - Η αντίδρασή της (Εικόνες, Βίντεο)

Σε ένα άβολο περιστατικό «πρωταγωνίστησε» η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ κατά τη χθεσινή της επίσκεψη σε πάρκο πτηνών Marlow, στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας της στην εκλογική της περιφέρεια, το Μεκλεμβούργο-Πομερανία, στηρίζοντας τον υποψήφιο διάδοχό της για την έδρα, τον Γκέοργκ Γκούντερ.

Η καγκελάριος κατά την επίσκεψη της στο συγκεκριμένο πάρκο φάνηκε να διασκεδάζει ταΐζοντας τους πολύχρωμους παπαγάλους.

Η Άνγκελα Μέρκελ άρχισε μπροστά στις κάμερες να ταΐζει με χαρά ένα σμήνος παπαγάλων Lori με εκλεκτή τροφή, ήτοι μίγμα από αποξηραμένη γύρη, φρουκτόζη, σιτάρι και νερό.

Η τροφή αυτή προσέλκυσε τα πουλιά, με τουλάχιστον 10 εξ αυτών να την περικυκλώνουν και να «φωλιάζουν» πάνω της. Μόνο που ένα εξ αυτών, αντί να επικεντρωθεί στο εκλεκτό «έδεσμα» που τους προσέφερε η καγκελάριος, προτίμησε την ίδια, με αποτέλεσμα να τη δαγκώσει.

Το όλο σκηνικό ήταν σίγουρα άβολο. Η Άνγκελα Μέρκελ, την οποία έχουμε συνηθίσει στο ρόλο της σιδηράς καγκελαρίου, πόνεσε εμφανώς από το δάγκωμα του, αφήνοντας έτσι για λίγα λεπτά το  αυστηρό«προφίλ» της στην άκρη. Οι κάμερες μάλιστα την συνέλαβαν να έχει μία έντονη έκφραση πόνου.