Φρίκη στις ΗΠΑ: Άνδρας κλείδωσε 17χρονη σε αποθήκη για 5 μέρες και τη βίαζε

Τον εφιάλτη έζησε μια 17χρονη στις ΗΠΑ, καθώς ένας άντρας, που τελικά συνελήφθη στο Χιούστον των ΗΠΑ την Πέμπτη, κατηγορείται για την απαγωγή και τη σεξουαλική σε βάρος της επίθεση επί μέρες.

Ειδικότερα, όπως έχει γίνει γνωστό, ο 34χρονος Joel Micah Arnold κατηγορείται ότι απήγαγε το κορίτσι στις 27 Μαρτίου. Την μετέφερε με τη βία σε μια εγκατάσταση με αποθήκες, όπου την κλείδωσε για πέντε ημέρες.

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου φέρεται να την απειλούσε με όπλο, να της έδινε ναρκωτικά και να τη βίαζε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, μετά από πέντε ημέρες αιχμαλωσίας ο άντρας άφησε το θύμα του να φύγει. Μία εβδομάδα αργότερα, η έφηβη κατήγγειλε τον εφιάλτη που είχε ζήσει.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό γιατί ο ύποπτος άφησε το θύμα να φύγει από την αποθήκη και αν υπήρχε κάποια σχέση ανάμεσά τους πριν από την απαγωγή.

Σημειώνεται ότι πέρασαν συνολικά έξι μέρες μέχρι η 17χρονη να καταγγείλει το περιστατικό, στις 8 Απριλίου, και η σύλληψη έγινε στις 14 Απριλίου.

Οι ερευνητές θεωρούν ότι ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα θύματα εκτός από τη 17χρονη, το όνομα της οποίας δεν έχει δημοσιοποιηθεί.