Ποιος κόλλησε κορωνοϊό τον Λάρι Κινγκ

Θλίψη σκόρπισε η χθεσινή είδηση για το θάνατο του Λάρι Κινγκ, ενός από τους γνωστότερους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς δημοσιογράφους παγκοσμίως, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Η αιτία του θανάτου του μπορεί να μην έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, ωστόσο ο θάνατος του ανακοινώθηκε τρεις εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του ίδιου πως νοσηλευόταν με κορωνοϊό ήδη αρκετές μέρες πριν.

Συγκεκριμένα, ο Λάρι Κινγκ είχε νοσηλευτεί σε ΜΕΘ-Covid στις 4 Ιανουαρίου και στη συνέχεια παρέμεινε στο νοσοκομείο για θεραπεία. Πιστεύεται μάλιστα ότι έχει προσβληθεί από τον ιό από έναν επαγγελματία υγείας που επισκεπτόταν το σπίτι του, ανέφερε πηγή στο NBC. Ένας από τους γιους του, που δεν έχει κατονομαστεί ακόμη, είχε επίσης βρεθεί θετικός στον ιό.

Τα χρόνια προβλήματα υγείας του Λάρι Κινγκ

Επισημαίνεται ότι Ο Λάρι Κινγκ είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, ήταν μανιώδης καπνιστής για σχεδόν τριάντα χρόνια, ενώ ο αγχώδης τρόπος ζωής του, μαζί με το γεγονός ότι δεν ασκούνταν και έτρωγε ανθυγιεινά επιβάρυνε την καρδιά του.

Τον Φεβρουάριο του 1987 έπαθε έμφραγμα και σχεδόν κόντεψε να χάσει τη ζωή του.Την ίδια χρονιά, διαγνώστηκε και με διαβήτη τύπου 2. To 1999 διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη και το 2017 με καρκίνο του πνεύμονα, ενώ το 2019 έπαθε και εγκεφαλικό.