Ντιέγκο Μαραντόνα: Από το νοσοκομείο κατευθείαν σε κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ

Θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι ο Αργεντίνος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, συνεχίζει να ταλαιπωρείται με θέματα υγείας.

Ο Μαραντόνα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο εντός της ημέρας, και από εκεί θα μεταβεί  κατευθείαν σε κλινική αποτοξίνωσης, όπου θα λάβει την κατάλληλη αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του με το αλκοόλ, όπως τόνισε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του.

Ο ίδιος υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλό του πριν από 8 ημέρες και στη συνέχεια αναγκάστηκε να παραμείνει για περισσότερο χρόνο στο νοσοκομείο, εξαιτίας των συμπτωμάτων στέρησης που παρουσίασε λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Ο Ματίας Μόρλα τόνισε ωστόσο ότι ο 60χρονος προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα θα φύγει από το νοσοκομείο και θα πάει απευθείας σε κέντρο απεξάρτησης, όπου θα έχουν πρόσβαση ελάχιστα άτομα του στενού του περιβάλλοντος.

«Ο Ντιέγκο είναι καλά και θέλει να ακολουθήσει την αγωγή που απαιτείται. Είναι προγραμματισμένο να φύγει εντός της ημέρας από το νοσοκομείο», επεσήμανε στους εκπροσώπους Τύπου ο Μόρλα, έξω από την κλινική όπου νοσηλεύεται ο Μαραντόνα.