Έγκλημα σοκ στα Μπολσόι: Μπαλαρίνα δολοφονήθηκε, διαμελίστηκε & «εξαφανίστηκε» με οξύ

Tη σκότωσε, την τεμάχισε και έλιωσε τα κομμάτια της σε θειικό οξύ, και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το ειδεχθές αυτό έγκλημα, που έχει σοκάρει όχι μόνο τα θρυλικά μπαλέτα Μπολσόι, αλλά και ολόκληρη τη Ρωσία, διέπραξε ο άνδρας που επί μακρόν την εκβίαζε έχοντας γυμνές φωτογραφίες της, στην κατοχή του.

Αυτός είναι σύμφωνα με το συμπέρασμα των ερευνών, ο τραγικός επίλογος της ζωής της 25χρονης (το 2014 που εξαφανίστηκε), μπαλαρίνας των Μπολσόι, Olga Demina, όπως πιστεύει η αστυνομία.

Οι Ρώσοι αστυνομικοί βρήκαν μάλιστα νέα στοιχεία για τη μυστηριώδη εξαφάνισή της κοπέλας, πριν από 6 χρόνια. Πίστευαν εξ αρχής, πως τη δολοφόνησε ο εκβιαστής της, ένας άντρας που είχε στην κατοχή του «σεξουαλικές» φωτογραφίες της, όπως λένε.

Ο 40χρονος Malkhaz Dzhavoev, που εμφανιζόταν άλλοτε ως ατζέντης και άλλοτε ως εραστής της, ήταν από την αρχή ο Νο 1 ύποπτος στην υπόθεση.

Τον έπιασαν τελικά το 2017, έπειτα από ένταλμα της Interpol, και εκδόθηκε στη Μόσχα από τη Γερμανία, όπου είχε καταφύγει, παριστάνοντας τον Κούρδο πρόσφυγα, ενώ  πρόσφατα μόλις, μπήκε στη φυλακή, αλλά για άλλη υπόθεση, μιαν απάτη με ένα σπίτι που ανήκε στον πραγματικό σύντροφο της μπαλαρίνας.

Και παραμένει φυσικά ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της δολοφονίας της.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην «Komsomolskaya Pravda» ότι στον Dzhavoev «ξέφυγε» πως η σορός της Olga «διαμελίστηκε και ρίχτηκε για να λιώσει σε οξύ». Ό,τι απέμεινε από το πτώμα της, ρίχτηκε σε ένα πηγάδι κοντά σε μια λίμνη. Όπου και έχουν πλέον στραφεί οι έρευνες.

Είναι επίσης γνωστό πως πριν ακριβώς από την εξαφάνισή της, ο Dzhavoev την είχε πάει σε ένα νυχτερινό κέντρο της Μόσχας και την ανάγκασε να χορέψει για μια παρέα επιχειρηματιών. Και είναι επίσης γνωστό πως ο Dzhavoev και ο πατέρας του προμηθεύτηκαν θειικό οξύ τις μέρες, που πιστεύεται πως διεπράχθη το φρικτό έγκλημα.

Πέρυσι δε, είχε βρεθεί ένα κρανίο κοντά στο σημείο που θεωρείται πως σκότωσε ο Dzhavoev την Demina στις 20 Αυγούστου 2014, αποδείχτηκε ωστόσο άσχετο με την υπόθεση.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας δήλωσε πως η αστυνομία επικοινώνησε μαζί της για να της πει τα μακάβρια νέα.