Δείτε την Μέγκαν Μαρκλ στα 11 να καταγγέλλει «σεξιστική διαφήμιση»

«Αν δείτε κάτι που δεν σας αρέσει στην τηλεόραση ή αλλού, γράψτε γράμματα και στείλτε τα στους σωστούς ανθρώπους και μπορείτε να κάνετε την διαφορά, όχι μόνο για τον εαυτό σας, αλλά και για πολλούς ανθρώπους».Η Μέγκαν Μαρκλ είχε από πολύ νωρίς ανησυχίες αναφορικά με την ισότητα των φύλων και τη χειραφέτηση των γυναικών .

Για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Κοριτσιού, η Δούκισσα του Σάσεξ ανέβασε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό Sussex Royal στο Instagram, με τον εαυτό της στα 11, να μιλά για τα δικαιώματα των γυναικών, τα οποία δεν περιορίζονται στην… κουζίνα και στα πιάτα, καταγγέλλοντας μία διαφήμιση σαπουνιού.

Το 1993, η τότε 11χρονη Μέγκαν έγραψε ένα γράμμα στην εταιρία Procter and Gamble για να εκφράσει την αντίθεσή της αναφορικά με μια διαφήμιση σαπουνιού. Στην διαφήμιση, ο αφηγητής αναφέρει ότι «όλες οι γυναίκες στην Αμερική μάχονται λιπαρές κατσαρόλες και τηγάνια». Η Μέγκαν τότε εξήγησε στο Nickelodeon, ότι η διαφήμιση δεν πρέπει να εννοεί ότι μόνο οι μανάδες μας πρέπει να πλένουν πιάτα και προέτρεψε τα νεαρά κορίτσια να γράφουν επιστολές διαμαρτυρίας σε επίσημους οργανισμούς όταν βλέπουν κάτι που θεωρούν «προσβλητικό».

Προτεινόμενα για εσάς