Απίστευτο βίντεο: Αλβανός εστιάτορας «κρεμάστηκε» από το καπό Ισπανών όταν αυτοί αποφάσισαν να φύγουν

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα και καταγράφηκε καρέ-καρέ από έναν εκ των Ισπανών τουριστών που είχαν την ατυχία να κάνουν διακοπές στην Αλβανία.

Η παρέα των Ισπανών έκανε το…λάθος να φύγει από το εστιατόριο στην περιοχή Πόρτο Παλέρμο, όπου είχαν καθίσει για να φάνε, καθώς περίμεναν πολύ ώρα για να εξυπηρετηθούν.

Υπολόγισαν όμως…χωρίς τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Στο βίντεο που κατέγραψαν, ο 51χρονος άνδρας φαίνεται να «κρέμεται» από το αυτοκίνητο έχοντας ανοίξει μια τρύπα στο παρμπρίζ ενώ το όχημα διανύει μια μεγάλη απόσταση.

Η απίστευτη καταδίωξη ολοκληρώθηκε όταν μετά από αρκετά λεπτά ο εστιάτορας δεν άντεξε άλλο να κρατιέται από το ταμπλό του αυτοκινήτου. Λίγη ώρα αργότερα  συνελήφθη.

Σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις σε βάρος της χώρας του ο υπουργός Τουρισμού της Αλβανίας, Μπλέντι Κλόσι, συναντήθηκε με τους Ισπανούς τουρίστες και σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε αυτό που συνέβη και για να εγγυηθούμε σε όλες τις άλλες οικογένειες τουριστών που βρίσκονται στην Αλβανία ότι θα βρουν ένα ευγενικό καλοσώρισμα και φιλοξενία που θα τους αφήσει καλές αναμνήσεις».