«Μαλάκωσε την καρδιά σου...» - Τα ποιήματα του Σεΐχη για την πριγκίπισσα Χάγια που τον εγκατέλειψε

Από την μία της γράφει ποιήματα και από την άλλη την κατηγορεί για προδοσία. Τις χαρακτηριστικές αντιδράσεις ενός ανθρώπου που τον εγκατέλειψαν έχει ο Σεΐχης του Ντουμπάι Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ από τον οποίο «δραπέτευσε» η τελευταία σύζυγός του, πριγκίπισσα Χάγια

Οι πληροφορίες για την πριγκίπισσα αναφέρουν πως «κρύβεται» σε ένα σπίτι αξίας 85 εκατομμυρίων λιρών, κοντά στο Χάιντ Παρκ και στο παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο.

Μάλιστα πιστεύεται πως το είχε αγοράσει πριν από δύο χρόνια, κρυφά από τον σύζυγό της.

Η 45χρονη πριγκίπισσα Χάγια είναι η έκτη σύζυγος του Σεΐχη και μαζί έχουν δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 7 και 11 ετών, που είναι το 22ο και 23ο παιδί του Σεΐχη συνολικά!   Ο Σεΐχης απέκτησε 12 παιδιά με την πρώτη του σύζυγο και τα υπόλοιπα με τις άλλες που την διαδέχτηκαν.

Από την ημέρα που η Χάγια εγκατέλειψε τον Ρασίντ, επειδή φοβόταν για την ζωή της, όπως λένε οι πληροφορίες, εκείνος το… έριξε στην ποίηση, προσπαθώντας να εκφράσει τα συναισθήματά του και να την κερδίσει πίσω.

Η βρετανική εφημερίδα The Sun, δημοσιεύει κάποιους από τους στίχους του Σεΐχη: «Έχουμε μια πάθηση που κανένα φάρμακο δεν μπορεί να θεραπεύσει» γράφει σε ποίημα με τίτλο «Αγάπη στα μάτια σου» και σε άλλο σημείο λέει: «Άσε το παρελθόν να φύγει. Μαλάκωσε την καρδιά σου, συγχώρησε τα λάθη μου και αντάμοιψε τις καλές μου πράξεις».

Την ίδια ώρα πάντως, σε ποστ του στο Instagram, την κατηγορεί για προδοσία και της γράφει «Πήγαινε σ’ αυτόν που σε κρατά απασχολημένη!!!»