Προσπάθησε να το κρύψει αλλά, για δεύτερη φορά σε δύο εβδομάδες η Μέρκελ έτρεμε σαν το ψάρι (video)

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων  η Γερμανίδα καγκελάριος «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να καταλαμβάνεται από τρόμο κατά την συνάντησή της με τον Γερμανό πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Σταινμάιερ

Η Μέρκελ, 64 ετών, παρευρισκόταν στην τελετή αποχώρησης της υπουργού Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ, η οποία εγκαταλείπει την θέση της για να αναλάβει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή στο Κοινοβούλιο, όταν οι κάμερες την κατέγραψαν να τρέμει.

Στις 18 Ιουνίου, η Μέρκελ εμφανίσθηκε να τρέμει έντονα κατά την υποδοχή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο, αλλά τότε είχε αποδοθεί σε αφυδάτωση.

Στο σημερινό περιστατικό, η καγκελάριος έτρεμε και πάλι αλλά με λιγότερη ένταση, ωστόσο, ήταν εμφανές και η ίδια προσπάθησε και πάλι να το συγκρατήσει.

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου δήλωσε ότι η ‘Αγγελα Μέρκελ θα παραστεί αργότερα στην τελετή ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Δικαιοσύνης.

Σε ερώτηση για το αν η καγκελάριος θα συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής της G20 στην Ιαπωνία απάντησε: «Όλα θα γίνουν κατά το πρόγραμμα. Η καγκελάριος είναι καλά».

 

Προτεινόμενα για εσάς