Έξι μήνες μετά... Το δεύτερο "ναι" της κόρης του Τζορτζ Μπους στον άνδρα της ζωής της

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο της κόρης του Τζορτζ Μπους, της 37χρονης Μπάρμπαρα Πιρς, να συνδέεται με τα ιερά δεσμά του γάμου παρουσία του παππού της Τζορτζ Μπους, ήταν από τα πλέον συγκινητικά φωτογραφικά καρέ του γάμου της με τον αγαπημένο της Κρεγκ.

Ήταν στις αρχές του Οκτωβρίου του 2018 όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Στην τελετή παρευρέθηκαν μόλις 20 άτομα της οικογενείας, με την παρουσία των δύο Αμερικανών πρώην Προέδρων.

Ο λόγος φαίνεται ότι ήταν η κλονισμένη υγεία του παππού της, με πηγές του περιοδικού People να τον επικαλούνται για την πραγματοποίησης της μικρής αυτής ιδιωτικής τελετής, η λάμψη της οποίας ωστόσο δεν έλειπε, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες.

Αν όντως ήταν έτσι, το ζευγάρι είχε απόλυτο δίκιο για την επιλογή του. Και αυτό γιατί ο πολυαγαπημένος παππούς της νύφης θα έφευγε για πάντα από τη ζωή στις 30 Νοεμβρίου του ίδιου έτους. Σχεδόν ενάμιση μήνα από τον γάμο και πέντε ημέρες μετά τα γενέθλια της Μπάρμπαρα Πιρς και της δίδυμης αδερφής της Τζέννα. Ενώ τον Απρίλιο του 2018 είχε αποβιώσει και η Μπάρμπαρα Μπους, η λατρεμένη σύντροφος ζωής του 41ου Προέδρου των ΗΠΑ.

Έξι μήνες μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι αποφάσισε να ανανεώσει τους όρκους αιώνιας αγάπης, τελώντας έναν δεύτερο, μεγαλύτερο γάμο.

Τον γάμο αποκάλυψε πηγή του περιοδικού People, τονίζοντας ότι ήταν ήταν μια ευκαιρία για το ζευγάρι να γιορτάσει μαζί με όλους τους φίλους και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις καλεσμένων του ζευγαριού, η δεύτερη γαμήλια τελετή φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε στο ράντσο της οικογένειας, στο Κρόουφορντ του Τέξας.

Το Page Six ανέφερε ότι, μεταξύ καλεσμένων που ξεπερνούσαν τα 100 άτομα,  ήταν η ηθοποιός Μέγκαν Φέργκιουσον, η διευθύντρια του περιοδικού T Magazine, Ιζαμπέλ Γουίλκινσον και η fashion executive, Αλίσα Ζάκαρι. «Αυτή τη φορά ήταν σίγουρα ένας μεγαλύτερος γάμος και είχαν μαζί τους όλους τους φίλους τους» πρόσθεσε η πηγή.

Aκολουθούν φωτογραφίες από την δεύτερη γαμήλια τελετή: