Σε κρίσιμη κατασταση η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον-Την έβγαλαν από το τεχνικό κώμα

«Παρόλο που φαίνεται ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον της, παρόλο που οι γιατροί δεν διατηρούν καμία ελπίδα για αλλαγή στην κατάστασή της και παρόλο που φαίνεται αδύνατο πως μπορεί να επιζήσει, μην σταματάτε να προσεύχεστε για την Μπ. Κ.» δήλωσε ο εξάδελφος της Μπράουν, Τζερόντ Μπράουν μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Πεντε μέρες έχουν περάσει από τότε που η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον και του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν, η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της.

Λίγες λεπτομέρειες έχουν δοθεί στην δημοσιότητα για το θλιβερό αυτό συμβάν. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί υπό ποιες συνθήκες η Μπράουν έπεσε αναίσθητη.

Τις τελευταίες ώρες ανακοινώθηκε ότι βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, χωρίς να έχει χαρακτηριστεί εγκεφαλικά νεκρή. Αυτό διαψεύδεται από τα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία. 

Στενή οικογενειακή φίλη της δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Access Hollywood» ότι οι γιατροί αναγκάστηκαν να θέσουν την 21χρονη κοπέλα σε κατάσταση τεχνητού κώματος ώστε να αποφύγουν τη δημιουργία πιθανού οιδήματος στον εγκέφαλο.(περίπου πριν από δύο μέρες)