Κύπρος: Σήμερα η κηδεία του δολοφονημένου ζεύγους - Θα ξεπεράσουν τις 100 οι καταθέσεις

Στην τελευταία τους κατοικία θα οδηγηθούν σήμερα οι Γιώργος Χατζηγεωργίου και Κωνσταντίνα Σεργίου Χατζηγεωργίου, τα θύματα του διπλού φονικού που σημειώθηκε στην Λευκωσία την Πέμπτη 19/4.
Το άτυχο ζευγάρι κηδεύεται σήμερα στον ιερό ναό Τιμίου Σταύρου στον Στρόβολο στις 15:30 το απόγευμα.
Εν τω μεταξύ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης επανέλαβε ότι οι Αρχές συνεχίζουν την διερεύνηση της υπόθεσης.
Σήμερα μάλιστα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον υπαρχηγό της αστυνομίας για να καθοριστούν οι νέες δράσεις της αστυνομίας.

Η κατάθεση του γιου του ζεύγους θα δοθεί μετά την ολοκλήρωση όλων των καταθέσεων για την υπόθεση, που δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν και τις 100. Ήδη έχουν ληφθεί 35 καταθέσεις και θα ακολουθήσουν και ανακρίσεις προσώπων του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος. Παράλληλα θα εξεταστούν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές της οικογένειας.

Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων από δείγματα τα οποία παραλήφθηκαν από το ζεύγος. Από αυτά θα φανεί αν είχαν καταναλώσει οποιαδήποτε ουσία πριν από το στυγερό έγκλημα.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει στην Κύπρο και δικαστικός ψυχολόγος της Scotland Yard, ο οποίος θα συνδράμει προφανώς κι αυτός, μέσω της εμπειρογνωμοσύνης του, στην διερεύνηση του πρωτοφανούς αυτού εγκλήματος για την Κύπρο κι όχι μόνο.

Σημειώνεται ότι, έξι ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα, δεν έχει βρεθεί ακόμη το φονικό όπλο, που πιστεύεται ότι είναι ένα μεγάλο μαχαίρι.