Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο-Καμία ένδειξη για πυροβολισμούς ή τραυματίες

Έληξε ο συναγερμός στο Λονδίνο. Η Μητροπολιτική αστυνομία, αφού ολοκλήρωσε τον έλεγχο στο σταθμό του μετρό, ανακοίνωσε ότι δε βρέθηκαν στοιχεία που να αποδείκνυαν ανταλλαγή πυροβολισμών, εντός των εγκαταστάσεων ή στο δρόμο.
Ακόμη, δεν εντοπίστηκαν ύποπτοι και δεν υπήρξε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

Νωρίτερα η αστυνομία ζήτησε την άμεση εκκένωση του σταθμού Oxford Circus στο μετρό του Λονδίνου μετά από αναφορά για περιστατικό με πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με την Daily Mail στην περιοχή ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ τα καταστήματα της περιοχής έκλεισαν για λόγους ασφαλείας.

Η περιοχή έχει περικυκλωθεί από πάνοπλους αστυνομικούς η οποίοι αντιμετωπίζουν το γεγονός σαν να είναι τρομοκρατική επίθεση.

Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε ότι άνθρωποι ούρλιαζαν και έτρεχαν πανικόβλητοι.

Στο Twitter η  British Transport Police σημειώνει: «Αξιωματούχοι ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για περιστατικό στο μετρό  OxfordCircus και βρίσκονται στο σημείο».

 

 

 

 

«Αν βρίσκεστε στην Oxford Street μπείτε σε κάποιο κτίριο. Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο και αντιμετωπίζουν την κατάσταση», αναφέρει το tweet της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου, η οποία πάντως έχει ενημερώσει πως μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τραυματίες. Εκτός από μία γυναίκα που αναφέρεται ως «ελαφρά τραυματισμένη».