Ο Τραμπ απέκτησε κέρινο ομοίωμα στο Μαντάμ Τισό (φωτό)

Έπειτα από την “επίθεση” στον… κέρινο καβάλο του Ντόναλντ Τραμπ από μια γυμνόστηθη γυναίκα, μέλος της φεμινιστικής οργάνωσης FEMEN, πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του ομοιώματος του Τραμπ στο μουσείο της Μαντάμ Τισό.

Η επίθεση είχε γίνει σε ένα μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στη Μαδρίτη κατά τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Τραμπ.

Εξαιτίας αυτού του περιστατικού, τα μέτρα ασφαλείας στη Βρετανία ήταν αυστηρά.

Πλέον ο Ντόναλντ Τραμπ φιγουράρει στην έκθεση του Οβάλ Γραφείου του μουσείου, μαζί με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, τον Δαλάι Λάμα και τον Μαχάτμα Γκάντι.

Τα ρούχα που επιλέχθηκαν για τον 45ο Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι ένα μπλε κοστούμι με κόκκινη γραβάτα. Όσο για την ομάδα που δημιούργησε το κέρινο ομοίωμα, ταλαιπωρήθηκε για να “πετύχει” τόσο το χρώμα της επιδερμίδας του, όσο και με τα μαλλιά του.

«Η ομάδα μας εργάστηκε σε φρενήρεις ρυθμούς προκειμένου να ταιριάξει εγκαίρως το περιβόητο αστραφτερό μαύρισμά του με το σήμα κατατεθέν, το στυλ των μαλλιών του», δήλωσε ο Έντουαρντ Φούλερ, Γενικός Διευθυντής του Μουσείου Μαντάμ Τισό του Λονδίνου.

«Οι επισκέπτες μας θα τον συναντούν τώρα να στέκεται με αλαζονικό ύφος στον τομέα του Οβάλ Γραφείου… όπου θα μείνει για το υπόλοιπο της διακυβέρνησής του».

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής στο Τισό δεν σημειώθηκαν ανάλογα περιστατικά με τη Μαδρίτη ωστόσο περιβαλλοντικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στη Βρετανία την Παρασκευή, ανήμερα της ορκωμοσίας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ.