Σύρος πρόσφυγας πέταξε τα παιδιά του από το παράθυρο γιατί δεν "τον άκουγε" η γυναίκα του

Ένας Σύρος πρόσφυγας καταδικάστηκε την Πέμπτη από δικαστήριο της Βόνης σε κάθειρξη 15 ετών επειδή προσπάθησε να σκοτώσει τα τρία ανήλικα παιδιά του, ρίχνοντάς τα από το παράθυρο.

Τα δύο από τα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο 35χρονος δράστης ήθελε με τον τρόπο αυτό να “τιμωρήσει” την σύζυγό του επειδή εκείνη ήθελε «περισσότερη ελευθερία». To κατηγορητήριο αναφέρει πως ο Σύρος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η γυναίκα του «δεν αποδέχονταν πλέον το ρόλο της στο σπίτι και δεν ικανοποιούσε όλες τις επιθυμίες του».

Την ίδια ώρα, στα χέρια της γερμανικής αστυνομίας βρίσκονται επτά Αφγανοί που έχουν κάνει αίτηση για άσυλο, καθώς κατηγορούνται για τον βιασμό ενός ανήλικου Ιρανού πρόσφυγα, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές και την αστυνομία.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από 30 άνδρες διεξήγαγε έρευνες στα σπίτια που κατοικούν οι πρόσφυγες, στο Νάγκολντ και το Βίλντμπεργκ, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Έψαξαν επίσης στα δωμάτια δέκα Αφγανών αιτούντων άσυλο στη Στουτγκάρδη, σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση της εισαγγελίας του Τίμπινγκεν και της αστυνομίας της Καρλσρούης.

Το θύμα είναι ένας Ιρανός ηλικίας 17 ετών. Οι ύποπτοι φέρεται ότι τον βίασαν πολλές φορές και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους.