Ρίο 2016: Οι προτάσεις γάμου που συγκίνησαν

Τους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο θα τους θυμόμαστε για πολλούς λόγους ένας εκ των οποίων είναι και οι πρωτότυπες προτάσεις γάμου.

Δεν ήταν λίγοι οι αθλητές όπου εκτός από μετάλλιο πήραν και διαμαντένιο δαχτυλίδι!

Φέτος, η πρώτη πρόταση γάμου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έγινε μετά τον τελικό γυναικών στο ράγκμπι και μάλιστα ανάμεσα σε δύο γυναίκες, δείχνοντας ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν μεταδίδουν μόνο το μήνυμα της ειρήνης αλλά και της ισότητας.

Η Βραζιλιάνα Isadora Cerullo δέχτηκε πρόταση γάμου από την επί δύο χρόνια κοπέλα της, την 28χρονη Marjorie Enya, η οποία άρπαξε ένα μικρόφωνο και έδωσε τον πιο συναισθηματικό λόγο λίγο πριν αγκαλιάσει τη σύντροφό της και το κοινό ξεσπάσει σε χειροκροτήματα!

211

227

Συγκινητική ήταν και η πρόταση γάμου που δέχτηκε η κινέζα αθλήτρια He Zi όταν ανέβηκε στο βάθρο για να πάρει το αργυρό μετάλλιό της. Το αγόρι της, Qin Kai, γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου δίνοντάς της ένα δαχτυλίδι. Η 25χρονη αθλήτρια αν και σοκαρισμένη, δέχτηκε και αγκάλιασε το αγόρι της!

128

Ο Βρετανός αθλητής Tom Bosworth έκανε πρόταση γάμου στο αγόρι του Harry Dineley στην παραλία Copacabana! Μπορεί να τερμάτισε έκτος στην κούρσα των 20km βάδην ανδρών, αλλά ήρθε πρώτος στον έρωτα!

231

O William Claye αφού κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο άλμα τριπλούν, έκανε πρόταση γάμου στην αθλήτρια Queen Harrison που βρισκόταν στις εξέδρες για να τον στηρίξει με το κοινό να ενθουσιάζεται και να μοιράζεται το στιγμιότυπο στα social media!

Όχι ο Tyler Martin της αυστραλιανής ομάδας polo δεν έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια του αγώνα polo των γυναικών. H Ash Southern είναι καλή του φίλη και θέλησε να της κάνει ένα αστείο. Με τόσες προτάσεις γάμου φέτος, όμως, φυσικό ήταν τα media να μπερδευτούν!

445

Έπεται και συνέχεια…;