Δημοσιεύματα ήθελαν διάσημη blogger να έχει απηχθεί από το ISIS

Πανικός είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με διάσημη blogger που πληροφορίες την ήθελαν να έχει πέσει θύμα των τζιχαντιστών. Τελευταία ενημέρωση του ξένου τύπου τη θέλει ασφαλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν έφηβοι φοβόντουσαν ότι ο ISIS χρησιμοποιεί την διάσημη μπλόγκερ για να μαζέψει κόσμο σε πάρτι, πριν κάνει επίθεση στο Λονδίνο σήμερα.

Οι τελευταίες κινήσεις της youtube fashion vlogger Marina Joyce δημιουργούσαν πολλά ερωτηματικά, σύμφωνα πάντα με ξένα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η Τζόις έγραψε ένα μήνυμα και καλεί τους φίλους της να πάνε σε ένα πάρτι που διοργανώνει στο  Bethnal Green, στο ανατολικό Λονδίνο.

bl

Πολλοί έφηβοι που την “ακολουθούν” παρατήρησαν ότι στο τελευταίο της βίντεο, στις 22 Ιουλίου, η κοπέλα εμφανίζεται ανήσυχη και νευρική. “Κοιτάει αμήχανα την κάμερα και σε κάποια στιγμή ένα δάχτυλο εμφανίζεται στην οθόνη, σαν κάποιος να της λέει τι να κάνει”, σχολιάζουν.

Ανάμεσα στο 12 και 14ο δευτερόλεπτο του βίντεο η μπλόγκερ ακούγεται μάλιστα να λέει χαμηλόφωνα: «Help me».

Σύμφωνα με πηγές της Mirror οι Αρχές επισκέφθηκαν την κοπέλα στο σπίτι της και επιβεβαίωσαν ότι είναι καλά. Το #savemarinajoyce προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Ωστόσο, και η ίδια η κοπέλα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter πως είναι καλά.