Έμεινε άφωνη η Άντζελα Ιγκλ στο άκουσμα ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι ο νέος ΥΠΕΞ

Εκνευρισμένη και απογοητευμένη εμφανίστηκε η βουλευτής των Εργατικών, Άντζελα Ιγκλ, στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μπόρις Τζόνσον βασικός εκφραστής του Brexit διορίστηκε από τη νέα Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Τερέζα Μέι ως ο νέος Υπουργός Εξωτερικών της χώρας.

Η γυναίκα που φιλοδοξεί να εκθρονίσει τον Τζέρεμι Κόρμπιν από την κορυφή των Εργατικών, δεν κατάφερε να κρύψει την αμηχανία της για τη συγκεκριμένη επιλογή. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η βουλευτής μιλούσε σε μια συγκέντρωση και πληροφορήθηκε ότι ο Μπόρις Τζόνσον έγινε ο επικεφαλής της διπλωματίας της χώρας.

Μάλιστα η 55χρονη βουλευτής δεν πίστευε στα αφτιά της καθώς ρώτησε αρκετές φορές αν η είδηση είναι όντως αληθής. Με το που το επιβεβαίωσε έμεινε για μισό λεπτό άφωνη και έκανε μια στροφή γύρω από τον άξονά της μέχρι να… συνέλθει.

Η Άντζελα Ιγκλ, λαμβάνοντας το λόγο φρόντισε να αναδείξει τους κινδύνους που εγκυμονεί για τους Βρετανούς η επιλογή του -θεωρούμενου σαν- αμετροεπούς συντηρητικού Μπόρις Τζόνσον ως Υπουργού Εξωτερικών.

«Ποτέ μην σκεφτείτε ότι δεν είναι σημαντικό να εκλεγεί κυβέρνηση Εργατικών» είπε με επισημότητα η Άντζελα Ιγκλ, θέλοντας να ενισχύσει και την δική της ηγετική εικόνα εν όψει του αγώνα της διεκδίκησης της ηγεσίας των Εργατικών απέναντι στον Τζέρεμι Κόρμπιν.

http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1308521/Moment-Angela-Eagle-hears-Boris-Johnson-foreign-secretary.html