Νέο σοκ στη Γαλλία: Απαγόρευσαν σε δημοσιογράφο - ακτιβιστή να καλύψει την διαδήλωση!

Σε έναν ολισθηρό δρόμο για την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα φαίνεται πως βαδίζει η Γαλλία καθώς, λόγω των πολυήμερων ταραχών με αιχμή τις εργασιακές σχέσεις, η κυβέρνηση Ολάντ έχει προχωρήσει τα δύο τελευταία 24ωρα σε απαγορεύσεις πρωτάκουστες για τα γαλλικά αλλά και ευρωπαϊκά δεδομένα.

Μετά την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης και τη χθεσινή ανησυχητική εξέλιξη, με  τους αστυνομικούς να παραδίδουν σε ακτιβιστές και αντιφασίστες επίσημα έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικών, με τα οποία απαγορεύεται να πάρουν μέρος στη μεγάλη διαδήλωση της Τρίτης, σήμερα η ανταποκρίτρια στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά έδωσε στην δημοσιότητα νέα, άκρως ανησυχητικά στοιχεία.

Όπως σημειώνει, με έγγραφα που δημοσιοποιεί σε ανάρτησή της στο facebook, απαγορεύτηκε σε δημοσιογράφο-μέλος ακτιβιστικής οργάνωσης να κυκλοφορήσει αύριο και να καλύψει την νέα διαδήλωση κατά της εργασιακής μεταρρύθμισης!

Σε διαφορετική περίπτωση ο δημοσιογράφος που χαρακτηρίστηκε από τις γαλλικές αρχές “ταραξίας”, κινδυνεύει με ενός έτους φυλάκιση και 15000 ευρώ πρόστιμο!

Η ανάρτηση της Μαρίας Δεναξά: 

Νέο ΣΟΚ!
Ευρωπαική Χούντα με Δημοκρατική Τήβεννο στη Γαλλία! =>

Απαγορεύουν τώρα και σε δημοσιογράφο-μέλος ακτιβιστικής οργάνωσης να κυκλοφορήσει αύριο και να καλύψει την νέα διαδήλωση κατά της εργασιακής μεταρρύθμισης!

Σε διαφορετική περίπτωση ο δημοσιογράφος που χαρακτηρίστηκε απο τις γαλλικές αρχές “ταραξίας”, κινδυνεύει με ενός έτους φυλάκιση και 15000 ευρώ πρόστιμο!

Η απαγόρευση στον δημοσιογράφο έρχεται μια μέρα μετά την επίδοση σε πολίτες-μέλη ακτιβιστικών και αντιφασιστικών οργανώσεων, εγγράφου με το οποίο οι γαλλικές αρχές τους απαγορεύουν την κυκλοφορία σε ορισμένα διαμερίσματα του Παρισιού αύριο Τρίτη, καθώς και το δικαιώμα να διαδηλώσουν στην κινητοποίηση

Στις φώτος το έγγραφο που επιδόθηκε στον δημοσιογράφο =>

denaxa1

denaxa2