"Χτύπημα" Τραμπ κατά της Χίλαρι Κλίντον για τις απιστίες του Μπιλ

Τις απιστίες του Μπιλ Κλίντον χρησιμοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ σε μια προσπάθεια να “χτυπήσει” την Χίλαρι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας.

Κάνοντας λόγο για μια «απίστευτα κακιά υποκινήτρια» στις εξωσυζυγικές σχέσεις του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, ο Τραμπ κατηγόρησε την Χίλαρι ότι ήταν αυτή που κατέστρεψε τις ζωές εκείνων των γυναικών οι οποίες κατηγόρησαν τον σύζυγό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ την αποκαλεί “υποκινήτρια” σχετικά με την συζυγική συμπεριφορά του Μπιλ Κλίντον καθώς το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν ωστόσο τώρα είναι που οι επιθέσεις του κλιμακώνονται.

«Υπήρξε η απόλυτη υποκινήτρια. Κυνήγησε αυτές τις γυναίκες και κατέστρεψε τις ζωές τους. Ήταν μία απίστευτα κακιά υποκινήτρια και αυτό που έκανε σε πολλές από αυτές τις γυναίκες ήταν ατιμωτικό», είπε σε ομιλία του ο Τραμπ, χωρίς να αναφερθεί περαιτέρω στο πώς κατά την άποψή του κατέστρεψε η Κλίντον τις ζωές αυτών των γυναικών.

«Κανείς σε αυτή τη χώρα και ίσως στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ δεν ήταν χειρότερος με τις γυναίκες από ότι υπήρξε ο Μπιλ Κλίντον», είπε ακόμη ο Τραμπ, με τον κόσμο να τον αποθεώνει. «Κανείς δεν σέβεται τις γυναίκες περισσότερο από εμένα», τόνισε επίσης.