Έγκλημα - σοκ στη Ρουμανία

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα στη Ρουμανία, με θύμα ένα αθώο βρέφος. Η μητέρα του άτυχου νεογέννητου, έκοψε το κορμάκι του σε κομμάτια, επειδή πίστευε ότι το παιδί ήταν του εραστή και όχι του άντρα της καθώς δεν έμοιαζε ούτε στον σύζυγο αλλά ούτε και στα άλλα δύο παιδιά της. Δικαστήριο της χώρας, επέβαλε στην 27χρονη ποινή φυλάκισης 18 ετών.

Η Ρουμανία αλλά και ολόκληρος ο κόσμος έχει συγκλονιστεί από αυτή την απίστευτη είδηση, κυρίως λόγω της αγριότητας με την οποία έχασε τη ζωή του το μωράκι. Μάλιστα, η “μητέρα” του το σκότωσε μπροστά στα μάτια του τετράχρονου γιου της και του επτάχρονου ανιψιού της, στο σπίτι της στην πόλη Μπαρλάντ της ανατολικής Ρουμανίας.

Η νεαρή γυναίκα περιέγραψε το έγκλημα στους αστυνομικούς με απίστευτη ψυχρότητα, για το πώς έπιασε το μωρό από τα πόδια και το χτυπούσε πάνω στα έπιπλα και πώς στη συνέχεια το ποδοπάτησε για να το σκοτώσει.

Τα δύο παιδιά που έγιναν μάρτυρες αυτής της αποτρόπαιας σκηνής έτρεξαν να καλέσουν τους γείτονες, ωστόσο μέχρι να φτάσει βοήθεια στο σπίτι, η 27χρονη είχε ήδη κόψει σε κομμάτια το σώμα του μωρού με ένα σπασμένο πλακάκι. Αργότερα μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι «ήταν πιο δύσκολο απ’ ό,τι περίμενε» και ότι ήταν πιο εύκολο όταν «έκανε το ίδιο με ένα κοτόπουλο».

Λίγο προτού φτάσει η αστυνομία, η γυναίκα έκανε ντους στην ίδια μπανιέρα όπου βρισκόταν ακρωτηριασμένο το σώμα του μωρού της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που η υπεράσπιση της προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι την περίοδο του εγκλήματος δεν είχε σώας τας φρένας, καθώς έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη, το δικαστήριο έκρινε ότι είχε απόλυτο έλεγχο των πράξεών της και ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν σκότωνε το μωρό της.