Γαλλικά ΜΜΕ: Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης και είναι Γάλλος

Ταυτοποιήθηκε ο ένας εκ των δραστών του μπαράζ των  επιθέσεων στο Παρίσι όπως υποστηρίζουν γαλλικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές προσκείμενες στις αρχές. Πρόκειται για Γάλλο υπήκοο «γνωστό στις αρχές», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, έχει ταυτοποιηθεί ένας από τους θεωρούμενους δράστες της ομηρίας στο θέατρο Bataclan. Το πρακτορείο περιορίζεται στο ότι πρόκειται για Γάλλο υπήκοο.

Από την πλευρά της, η Monde επικαλείται δικές της πηγές και μιλά επίσης για ένα γάλλο υπήκοο τριάντα ετών που φέρεται να ταυτοποιήθηκε ως δράστης στο Bataclan. Η εφημερίδα υποστηρίζει πως πρόκειται για άνδρα «γνωστό στις αρχές» που ταυτοποιήθηκε βάσει δακτυλικών αποτυπωμάτων – δεν είναι ακόμη σαφές εάν οι δύο αναφορές αφορούν τον ίδιο δράστη ή δεύτερο από τον αριθμό δραστών στο Bataclan.

Σε ολόκληρη τη χώρα βρίσκονται σε ισχύ δρακόντεια μέτρα ασφαλείας,  με απαγόρευση συγκεντρώσεων εώς την Πέμπτη και δυνατότητα στις τοπικές αρχές να κηρύξουν άμεσα απαγόρευση κυκλοφορίας αν χρειαστεί.