Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής Oscar de la Renta

Ο σχεδιαστής μόδας Όσκαρ ντε λα Ρέντα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας τα τελευταία τουλάχιστον πενήντα χρόνια, πέθανε σε ηλικία 82 ετών, ανέφερε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News επικαλούμενο ένα μέλος της οικογένειας ντε λα Ρέντα.
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής Oscar de la Renta
Η αιτία θανάτου του, που ανακοινώθηκε από στενούς φίλους της οικογένειάς του και συναδέλφους του, δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως. Το 2006 είχε διαγνωστεί με καρκίνο, αλλά είχε πει ότι από πέρσι ήταν «εντελώς καθαρός».
«Οι μόνες αλήθειες της ζωής είναι ότι γεννιέσαι και ότι πεθαίνεις. Πάντα πιστεύουμε ότι θα ζήσουμε για πάντα. Η ιδέα του θανάτου δεν γίνεται ποτέ αποδεκτή. Το μόνο πράγμα για να μας προειδοποιεί για αυτό είναι το πώς ζεις κάθε μέρα της ζωής σου», είχε πει στο στο σόου Fashion Talks του σταθμού 92Υ της Νέας Υόρκης, τον Ιούνιο του 2013.
Ο άνθρωπος -που συχνά τον περιέγραφαν ο σουλτάνος της γλυκήτητας- δεν είχε σχεδιάσει ρούχα για τις πρώτες κυρίες των ΗΠΑ από την εποχή της Τζάκι Κένεντι, αλλά και τα νυφικά πολλών από τα παιδιά τους, συμπεριλαμβανομένων των Τζένα Μπους και Τσέλσι Κλίντον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64081699