Αποτυπώματα του 23χρονου και αίμα του Άλκη φέρεται να βρέθηκαν στο μαχαίρι που εντοπίστηκε στο σημείο του εγκλήματος

Αίμα του 19χρονου Άλκη και αποτυπώματα του 23χρονου βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μαχαίρι της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας βρέθηκε DNA του θύματος  και ειδικότερα αίμα του άτυχου νεαρού. Παράλληλα, βρέθηκαν και αποτυπώματα του 23χρονου κατηγορουμένου για την στυγερή δολοφονία.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, το κυρτό μαχαίρι που βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης είναι το όπλο του εγκλήματος και, σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια, βρήκαν αίμα του θύματος της δολοφονικής επίθεσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό το μαχαίρι θα «δείξει» όλη τη συμμορία, γιατί πάνω του έχουν βρεθεί στοιχεία κι άλλων ατόμων, κάτι που σημαίνει ότι έχουν πιάσει κι άλλοι αυτό το φονικό εργαλείο. Αυτή την ώρα γίνεται έλεγχος αποτυπωμάτων στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

maxairi3

Όσο για τις κηλίδες αίματος στο λευκό ΙΧ του δράστη, οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι σίγουροι πως πρόκειται για DNA του Άλκη, ενώ αναμένεται και η επιστημονική εξακρίβωση. Ήδη, έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη, με εφόδους σε συνδέσμους της Θεσσαλονίκης.

Το λευκό αυτοκίνητο ανήκει στον φερόμενο ως δράστη. Παράλληλα, έχει ζητηθεί και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, με τους αστυνομικούς να κάνουν ανάλυση των κλήσεων, ψάχνοντας στοιχεία από το κινητό του 23χρονου, για να βρουν με ποιους μίλησε πριν και μετά τον φόνο.