Νέα ποινική δίωξη κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Η 3η μήνυση

Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τον Εισαγγελέα, μετά τη νέα μήνυση σε βάρος του για ανάρτηση ροζ video με πρώην συντρόφους του στο Διαδίκτυο.

Οι αποκαλύψεις για την εμετική δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν έχουν τελειωμό και οι μηνύσεις σε βάρος του πλέον πέφτουν βροχή. Ο πρώην Ράδιο Αρβύλα επί χρόνια έκανε… πλάκα ικανοποιώντας τα άρρωστα πάθη του και αναρτούσε στο Διαδίκτυο video με προσωπικές στιγμές γυναικών που είχαν σχέση μαζί του.

Video που φυσικά αναρτήθηκαν στο Internet εν αγνοία των γυναικών αυτών και οι οποίες τώρα, μετά και την αποκάλυψη της πρώτης πρώην συντρόφου του που τον έχει ήδη οδηγήσει στα δικαστήρια, μαθαίνουν για την άρρωστη δράση του και εντοπίζουν και τον εαυτό τους στα βίντεο που είχε αναρτήσει ο πρώην Ράδιο Αρβύλα στο Διαδίκτυο και φυσικά κινούνται και αυτές νομικά εναντίον του.

Όπως όλα δείχνουν επί χρόνια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε αναπτύξει αυτή την αρρωστημένη δράση και επιτέλους ήρθε η ώρα να πληρώσει.

Η νέα δίωξη ασκήθηκε έπειτα από νέα μήνυση, τρίτη κατά σειρά, που υπέβαλλε άλλη μία γυναίκα που είδε τον εαυτό της σε video με προσωπικές τους στιγμές που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο.

Ο ίδιος κατηγορείται για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου. Το τελευταίο αυτό στοιχείο είναι που αποδίδει και κακουργηματικό χαρακτήρα στις πράξεις του.

Σήμερα η απολογία Παναγιωτόπουλου στον ανακριτή

Υπενθυμίζεται πως το κατώφλι του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, πέρασε πριν από λίγη ώρα υπό άκρα μυστικότητα για δεύτερη φορά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παρέμεινε στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ μέχρι σήμερα, κάνοντας, μάλιστα, εκεί Χριστούγεννα.

Ακολούθως ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί για τα όσα τον κατηγορεί η κοπέλα που κατέθεσε μήνυση την προηγούμενη εβδομάδα με δικηγόρο τον Απόστολο Λύτρα. Πρόκειται για την κόρη φιλικού ζευγαριού του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την οποία είχε συνάψει σχέση και βίντεο της οποίας είχε επίσης αναρτήσει στο Διαδίκτυο.

Παράλληλα, η έρευνα εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν σταματά με την σύλληψή του, καθώς το βασικό ζητούμενο είναι εάν υπήρχε οικονομικό όφελος. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα αλλάξει και η κατηγορία σε βάρος του.

 

Διαβάστε σχετικά: Μπαράζ καταγγελιών σε βάρος του Παναγιωτόπουλου – Ξανά στον Εισαγγελέα πριν απολογηθεί