Μπαράζ καταγγελιών σε βάρος του Παναγιωτόπουλου - Ξανά στον Εισαγγελέα πριν απολογηθεί

Στον Εισαγγελέα εκ νέου οδηγήθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λίγο μετά τις 9:30 οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, καθώς ενεργοποιήθηκε νέα διαδικασία σύλληψης, μετά και τις νέες καταγγελίες γυναικών σε βάρος του, για διαρροή προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο, ποινικό αδίκημα που πλέον αποτελεί και νομικά κακούργημα.

Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα, μετά από νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του για ανάρτηση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικά δεδομένα.

Στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί μετά την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας πρωτοδικών.

Η ποινική δίωξη αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό και επισύρει ποινή κάθειρξης μέχρι και δέκα ετών.

Τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του

Ωστόσο, οι καταγγελίες σε βάρος του Παναγιωτόπουλου δεν έχουν τέλος, καθώς ακόμη τέσσερις περιπτώσεις βλέπουν το «φως».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, λίγες ώρες προτού ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μεταφερθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας, Σταυρούλα Πρίλη, δήλωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του Παναγιωτόπουλου.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί» ανέφερε η κυρία Πρίλη.

Κατά τις ίδιες πηγές, η μία από τις 4 καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» προσέθεσε η δικηγόρος.

Εστάλη ανώνυμο mail με δύο ακόμα ροζ video, που φέρεται να διέρρευσε στο διαδίκτυο

Στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα ροζ βίντεο.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους.

Οι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» εξήγησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Τι υποστηρίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, από την πλευρά του υποστήριξε ότι είχε ανεβάσει μεν τα σεξουαλικού περιεχομένου video ωστόσο ισχυρίζεται ότι προ τριετίας τα κατέβασε και δεν γνωρίζει ποιος και εάν τα ανέβασε κατόπιν ξανά.

Κάποια video παρέμεναν αναρτημένα στα πορνογραφικά site  μέχρι και πριν λίγες ημέρες, από χρήστη που το ψευδώνυμό του είχε τη χρονολογία γέννησης του Στάθη Παναγιωτόπουλου και όπως και οι εκατοντάδες φωτογραφίες συνοδεύονταν από εμετικά σχόλια του ανθρώπου που τα είχε ανεβάσει και υποστήριζε πως πρόκειται για πρώην συντρόφους του.

Η άλλη πλευρά του Mr Κρύο Ανέκδοτο που αποκαλύφθηκε είναι κάτι περισσότερο από αποκρουστική και εμετική.

 

Διαβάστε ακόμα: Νέα ποινική δίωξη κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Η 3η μήνυση