Νέο περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα στα Άνω Λιόσια - Εντοπίστηκε έξω από νηπιαγωγείο

Δέκα μόλις ημέρες μετά τον εντοπισμό σφαίρας στον βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ στα Άνω Λιόσια, άλλο ένα περiστατικό, αυτή τη φορά έξω από νηπιαγωγείο, αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής, εντείνοντας την ανησυχία τους.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, βολίδα σφαίρας εντόπισε μία μητέρα στο πάρκινγκ του νηπιαγωγείου, σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου μέτρου από την αυλή όπου παίζουν παιδιά.

«Την Παρασκευή βρήκαμε τη σφαίρα, αναστατωθήκαμε, την πήραμε και την πήγαμε στην Αστυνομία. Ακούμε κάθε μέρα πυροβολισμούς» λέει στην κάμερα της ΕΡΤ πατέρας παιδιού, κάτοικος της περιοχής.

«Εννοείται ότι ανησυχώ αλλά αφού δε λαμβάνουν μέτρα, τι μπορεί να κάνει ένας γονιός;» αναρωτιέται στις δηλώσεις του άλλος κάτοικος των Άνω Λιοσίων. «Δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, ζεις με το φόβο» λέει μητέρα άλλου παιδιού.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι η σφαίρα προήλθε από εννιάρι πιστόλι, το οποίο εκτιμάται από τις Αρχές ότι ανήκει σε κάτοικο της περιοχής που πυροβολούσε στο αέρα.

Μετά τον εντοπισμό της σφαίρας αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι στα Άνω Λιόσια.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν 1 πιστόλι, 2 τυφέκια, 5 γεμιστήρες και 17 σφαίρες

Ο κάτοχος των όπλων συνελήφθη, ενώ τα ευρήματα εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, χωρίς μέχρι στιγμής να συνδέονται με την αδέσποτη σφαίρα στο νηπιαγωγείο.